Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βέλη» Γκώνια σε Κόντη!

Απίθανο τύπο χαρακτήρισε τον Γιάννη Κόντη ο Τάκης Γκώνιας!

Εκτός εαυτού λόγω της αποχώρησής του από τη Γλυφάδα έγινε ο Τάκης Γκώνιας και σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση, αυτή τη φορά στον ΟTE TV, εξαπέλυσε βέλη προς τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Κόντη για τον οποίο είπε ότι πρώτη φορά είδε την ομάδα στο ματς με τον Παναιγιάλειο! Παράλληλα, μίλησε (μετά την αποχώρησή του φυσικά) για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα της ομάδας των νοτίων προαστίων.

Μεταξύ άλλων ο Γκώνιας ανέφερε για τον Κόντη:

«Στη Γλυφάδα υπάρχει ένας απίθανος τύπος που θέλει να λέγεται τεχνικός διευθυντής. Στην Ελλάδα, βέβαια, ό,τι δηλώσεις είσαι. Εγώ υπέγραψα με τον κ. Χειρίδη και μετά από τέσσερις μέρες εμφανίστηκε ο... Μεσσίας. Μου είπε «έχω βρει έναν επενδυτή, εφοπλιστή». Και μετά μας έλεγε για συμφωνία με τον Ολυμπιακό για παίκτες. Εγώ είχα μιλήσει με τον Καρεμπέ για να έρθουν κάποιοι παίκτες δανεικοί και είχε έρθει και ο Γιαννιώτης για 2-3 προπονήσεις. Αλλά μετά αυτός ο απίθανος τύπος, ο τεχνικός διευθυντης, κατάφερε να φύγει ο Γιαννιώτης και να μην έρθει κανείς απ’ τους 4-5 παίκτες που είχα συμφωνήσει να πάρουμε απ’ τον Ολυμπιακό.

Φαίνεται πως ο εφοπλιστής... μπάρκαρε και γι’ αυτό δεν εμφανίστηκε. Στη Γλυφάδα όλοι είναι απλήρωτοι. Δεν είχαμε, ούτε νερό να πιούμε στην προετοιμασία. Ούτε δεύτερη μπλούζα. Αν σκιζόταν η μπλούζα μας δεν είχαμε να φορέσουμε άλλη».

Σε ερώτηση για τις δηλώσεις του Κόντη στο flnews.gr σχετικά με την εμφάνιση στην Καισαριανή, ανέφερε: «Όντως η ομάδα ήταν αγνώριστη στο συγκεκριμένο ματς, αλλά αυτός ο τεχνικός διευθυντής ήταν και η πρώτη φορά που ήρθε να δει τη Γλυφάδα».

Παράλληλα, στάθηκε στο μεγάλο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Γλυφάδα, χωρις να έχει γήπεδο για προπονήσεις, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα των νοτίων προαστίων: «Μαζί μου θα πήγαινε στα πλέι οφ».

Last modified onΔευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 21:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep