Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τσάτσος: «Θα ματώνουμε»

Ο Σωτήρης Τσάτσος υπογράμμισε ότι ο ΑΟΧ θα «ματώνει» σε κάθε ματς για τη νίκη.

Ο έμπειρος μέσος των «μπλε» έκανε δηλώσεις στην κάμερα του ΟΤΕ TV και σχολίασε την ισοπαλία κόντρα στην Παναχαϊκή στην Πάτρα. Ο Σωτήρης Τσάτσος είπε:

«Ήρθαμε στην έδρα μιας ομάδας που είναι από τα φαβορί για την άνοδο από τη Β' κατηγορία. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά και ακολουθήσαμε κατά γράμμα τις εντολές που μας είχε δώσει ο προπονητής. Όλη η δουλειά που κάναμε την περασμένη εβδομάδα μας βγήκε μέσα στο γήπεδο και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές. Θα ματώνουμε σε κάθε αγώνα για το θετικό αποτέλεσμα».

Για το ότι σκοράρει με φάουλ:: «Τα δουλεύω αρκετά στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι λίγο ήθελε για να γίνει γκολ το φάουλ που εκτέλεσα».

Για τις συμβουλές που δίνει στους συμπαίκτες του, αφού πολλοί από αυτούς αγωνίζονται για πρώτη φορά στην κατηγορία: «Να δουλεύουν και να αγαπάνε αυτό που κάνουν. Πρέπει να δουλεύεις και να αγαπάς αυτό που κάνεις, αλλά και να ακούς τον προπονητή σου».

Για το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Θα πάμε δυνατά όπως σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε μια εβδομάδα για να δουλέψουμε. Με τη βοήθεια του κόσμου, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω και για την στήριξή του στο προηγούμενο παιχνίδι, όλα πιστεύω θα πάνε καλά».

Last modified onΔευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 11:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep