Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με οπαδούς στην Καισαριανή

Ο Παναιγιάλειος αναμένεται να έχει τη στήριξη των οπαδών του σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Οι «μελανόλευκοι» δοκιμάζονται στην Καισαριανή απέναντι στη Γλυφάδα και η συμπαράσταση των φιλάθλων τους πρόκειται να είναι σημαντική. Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 400 φίλοι του Παναιγιάλειου θα δώσουν δυναμικό παρών, ώστε η ομάδα να κατακτήσει το τρίτο σερί τρίποντο και δεύτερο εκτός έδρας. Οι φίλαθλοι του συλλόγου θα μεταβούν μεμονωμένα με Ι.Χ, ενώ σε αυτούς που κατοικούν μόνιμα στην πρωτεύουσα, θα προστεθούν άλλοι 50, με λεωφορείο που θα ξεκινήσει το μεσημέρι της Κυριακής από το Αίγιο.

Να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής από το αυριανό (13/10, 16.00) ματς έχουν τεθεί οι Γιάννης Λαζανάς, Γιάννης Μπαλτιμάς, Σταύρος Σούλης, Γιώργος Παπαδόπουλος. Την αποστολή του Παναιγιάλειου αποτελούν οι: Ανδρούτσος, Αγουρίδης, Παπαχρήστος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Φλίγκος, Αλεξάντροβιτς, Μπότος, Ρέλλας, Σανδραβέλης, Ρεκλείτης, Τ. Παπαδόπουλος, Γκούμας, Αργυρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μπουρλάκης.

Στο μεταξύ, χθες (11/10), η διοίκηση προχώρησε σε εξόφληση των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα διαρκείας: «Η διοίκηση της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ», με αφορμή τη ζήτηση που παρατηρείται στα εισιτήρια διαρκείας V.I.P. (200 ευρώ) το τελευταίο διάστημα στις τάξεις των φιλάθλων, κυρίως από κατόχους απλού εισιτηρίου διαρκείας (100 ευρώ), γνωστοποιεί τα εξής:

Όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας επιθυμούν να ανταλλάξουν το απλό εισιτήριο που έχουν στην κατοχή τους, με εκείνο των 200 ευρώ, μπορούν ανά πάσα στιγμή να το πράξουν, πληρώνοντας τη διαφορά των 100 ευρώ».

 

Last modified onΣάββατο, 12 Οκτώβριος 2013 10:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep