Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έρχεται ο Σολφερίνο

Στη Ζάκυνθο αναμένουν την άφιξη του Νταμιάν Σολφερίνο.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να φτάσει στο νησί μέσα στο Σαββατοκύριακο και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας, Τζιανλούκα Κολονέλο. Ο Ιταλός προπονητής θα τον έχει στα πλάνα του για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πιερικό.

 

Δηλώσεις του Σολφερίνο φιλοξενούνται στην εφημερίδα της Ζακύνθου «Ερμής»: «Είμαι σχεδόν έτοιμος για το υπερατλαντικό ταξίδι στην Ελλάδα. Ετοιμάζω τα τελευταία μου πράγματα και πιστεύω ότι την Παρασκευή θα φύγω από εδώ, για να είμαι εκεί το Σάββατο.

Η ΦΙΦΑ μου έδωσε το «οκ» να έρθω στη χώρα σας και να αγωνιστώ, περιμένω ακόμη μια απάντηση απ’ την Ομοσπονδία της Αργεντινής για να είμαι απόλυτα σίγουρος. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ότι θα μπορώ να αγωνιστώ κανονικά με τη νέα μου ομάδα. Έχω ενημερωθεί για το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος της Ζακύνθου για τον ερχομό μου και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω από καρδιάς. Θα δίνω το εκατό τοις εκατό, για να τους ανταποδώσω την αγάπη που μου δείχνουν. Πληροφορήθηκα ότι την περασμένη Κυριακή κερδίσαμε 1-0 και είδα και κάποια στιγμιότυπα απ’ το παιχνίδι με την Καβάλα μέσω youtube. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την ομάδα και έχω μεγάλη επιθυμία να αγωνιστώ σε αυτήν. Προσπάθησα όλο αυτό το διάστημα να προπονούμαι όσο περισσότερο μπορώ, για να είμαι έτοιμος. Μακάρι στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, να μπορέσω να παίξω».

Από εκεί και πέρα, ο Στέφαν Βούκοβιτς υπολογίζεται κανονικά για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου.
Last modified onΠέμπτη, 10 Οκτώβριος 2013 16:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep