Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φωτιάς: «Το χαρήκαμε»

Ο σκόρερ της Ζακύνθου στην ιστορική νίκη επί της Καβάλας, Λάζαρος Φωτιάς, μίλησε για τους στόχους της ομάδας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός από την Πάρμα, αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα, τον κόσμο του συλλόγου, το προσωπικό του γκολ στην ιστορική νίκη της Ζακύνθου στην Football League και το στόχο της γρήγορης παραμονής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα skygoal.gr:

Πες μας δυο λόγια για την εικόνα του παιχνιδιού.

«Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Περιμέναμε με την έναρξη του ημιχρόνου να μας πιέσουν, κάτι που δεν έγινε. Όλοι στην ομάδα είναι ευχαριστημένοι με τη νίκη».

-Που κρίθηκε το παιχνίδι κατά την άποψη σου;

«Το πάθος, η θέληση, το γεγονός ότι κερδίσαμε όλες τις μονομαχίες και το ότι τρέχαμε μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής την λήξη του παιχνιδιού ήταν κύρια σημεία που έκριναν το παιχνίδι. Άλλωστε και οι ίδιοι σπρώξαμε ο ένας τον άλλον. Υπάρχει ένα ομαδικό πνεύμα στην ομάδα. Σίγουρα και ο προπονητής έπαιξε τον ρόλο του, καθώς με την καθοδήγηση του μας βοηθάει να παίζουμε με άλλη νοοτροπία στο γήπεδο. Η Καβάλα πιστεύω δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αν εξαιρέσεις τη φάση με το δοκάρι, γιατί ο προπονητής, μάς είχε στήσει καλά στο γήπεδο».

Σας βοήθησε ο κόσμος σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι;

«Ο κόσμος, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες ήταν κοντά μας. Αν γυρνούσες το κεφάλι σου στις κερκίδες θα έβλεπες παντού ομπρέλες. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό φώναζαν και χειροκροτούσαν τις προσπάθειες μας. Πολλά παιδιά μην ξεχνάμε πως ήταν το πρώτο τους παιχνίδι στην Football League, αλλά και εμείς ως παίκτες θέλαμε την νίκη στην Ζάκυνθο».

Απ’ ότι φαίνεται ο κόσμος δεν θα σας αφήσει μόνους στα εντός έδρας παιχνίδια.

«Ο κόσμος και στις κακές και στις καλές στιγμές θα είναι δίπλα μας και θα στηρίξει την ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται».

Έβαλες το πρώτο γκολ της Ζακύνθου στην Football League και της έδωσες την νίκη σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Πώς ένιωσες, αλλά και τι πέρασε από το μυαλό σου εκείνη την στιγμή;

«Με το που σκοράρω γυρνάω σε ένα φίλο που βρισκόταν στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά μου έλεγαν πως θα βάλω γκολ και με πείραζαν όλη την εβδομάδα. Με το που σκοράρω αρχικά τρέχω, έτρεξα πολύ γρήγορα από τον ενθουσιασμό και την χαρά μου. Χάρηκα πολύ. Ήταν καλό και για μένα, αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας. Υπήρχε ένας απίστευτος ενθουσιασμός την στιγμή του γκολ. Πάγκος, παίκτες, κόσμος, προπονητικό τιμ δεν μπορούσαν να κρατήσουν το πάθος τους. Το χαρήκαμε όλοι με την καρδιά μας».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

«Καταρχήν να έχει η ομάδα μια σίγουρη παραμονή και σαν δεύτερη σκέψη ό, τι καλύτερο βγει στην πορεία. Είμαστε αισιόδοξοι. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να ολοκληρώσουμε τη χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι; Επιπλέον, τι σε έκανε να επιλέξεις την Ζάκυνθο;

«Γύρισα γιατί οι άνθρωποι που με πλησίασαν, ο κύριος Σάκης Κανακίδης, ο Κάρλος Πίτσι, ο προπονητής που μιλήσαμε, και γενικά η διοίκηση με εμπιστεύονται. Είπα θα έρθω να κάνω κάτι καλό και για μένα και για την ομάδα. Να βγούμε όλοι κερδισμένοι μαζί. Εγώ να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ κι απ' τη μια, είτε να γυρίσω στην Πάρμα για να παίξω, είτε σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης, τα οποία όλα είναι αξιόλογα, κι απ' την άλλη φυσικά η ομάδα να πετύχει τους στόχους της με τη βοήθειά μου. Εννοείται πως υπάρχει στο μυαλό μου και η εθνική στην οποία είναι όνειρο μου να αγωνιστώ».

Last modified onΤρίτη, 08 Οκτώβριος 2013 13:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep