Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παιχνίδι... σχολείο για εμάς»

Ο Αντώνης Πριόνας υποστήριξε ότι ματς σαν αυτά με τον Ολυμπιακό Βόλου είναι σχολείο για τον Αστέρα Μαγούλας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Δυτικής Αττικής είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το εις βάρος της 3-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου: «Κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μάθει η Ελλάδα πως το όνομά μας είναι Αστέρας Μαγούλας. Προσπαθούμε με προσπάθεια να κάνουμε γνωστή την ομάδα μας. Μέχρι το 65' ήμασταν μόνο εμείς στο γήπεδο. Εκεί που πήγαμε να κάνουμε το 1-1 χάσαμε την ευκαιρία και στη συνέχεια δεχτήκαμε κι άλλα δύο γκολ.
Αυτά τα παιχνίδια είναι για μας σχολείο. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Το σκορ δεν λέει τίποτα για μένα. Μια ισοπαλιά από μια συντριβή δεν απέχει πολύ. Πήραμε ένα βαθμό με την Παναχαϊκή. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμη σαν ομάδα. Απο δω και στο εξής θ' αρχίσουμε να είμαστε καλύτεροι. Πιστεύουμε αν συνεχίσουμε έτσι θα καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή που είναι και ο βασικός μας στόχος
Μία από τις δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Η άλλη είναι η Παναχαϊκή. Δεν μπορώ να πω ποια είναι η καλύτερη.Μακάρι να τερματίσει και πρώτος ο Ολυμπιακός. Καλή επιτυχία στον φίλο μου Γιώργο Βαζάκα και στον Ολυμπιακό Βόλου».

Last modified onΚυριακή, 06 Οκτώβριος 2013 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep