Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ζητείται υπομονή»

Ο Μουράτ Σεροπιάν ευχαρίστησε τους οπαδούς του ΑΟ Χανιά.

Ο προπονητής του ΑΟ Χανιά, Μουράτ Σεροπιάν μίλησε για άγχος των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και ανέφερε μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος του Φωκικού:

«Κάναμε αυτό που έπρεπε κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο και έμπειρο αντίπαλο.Τα παιδιά είχαν άγχος καθώς ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας μπροστά σε τόσο πολύ κόσμο. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ήρθαν να βοηθήσουν την ομάδα μας και γέμισαν το γήπεδο. Μας βοήθησαν πολύ και τους περιμένουμε σε κάθε μας παιχνίδι με την υπόσχεση ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο.

Μετά το γκολ οπισθοχωρήσαμε, αλλά δεν επιτρέψαμε στον Φωκικό να μας απειλήσει ιδιαίτερα. Αν δείτε τον αντίπαλό μας σε όλα του τα παιχνίδια μέχρι σήμερα είχε πετύχει γκολ κάτι που δεν κατάφερε στο σημερινό παιχνίδι.

Έπεται πολύ δύσκολη συνέχεια με Παναχαϊκή, Βόλο και Τρίπολη και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ. Τέλος, θα ήθελα, όμως, να πω και σε κάποιους που ονειρεύονται τετράδες και ανόδους ότι αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη. Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα με παιδιά που παίζουν για πρώτη φορά στην κατηγορία και δεν υπάρχει λόγος να τους γεμίζουμε με άγχος».

Last modified onΚυριακή, 06 Οκτώβριος 2013 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep