Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προχωρούν οι εργασίες στα Ψαχνά

Όλα τα τελευταία νέα για τον Ηρακλή Ψαχνών.

 

 

Δημιουργία μπουθ και αίθουσας Τύπου

 

Με γρήγορους ρυθμούς κατασκευάζονται όλα όσα πρέπει στο γήπεδο των Ψαχνών για τι ανάγκες του πρωταθλήματος. Η τελευταία ολοκληρωμένη κίνηση ήταν να δημιουργηθεί δεύτερο δημοσιογραφικό μπουθ, ενώ ήδη διαμορφώνεται  η καινούργια αίθουσα Τύπου, που είναι απαραίτητη για τις συνεντεύξεις Τύπου μετά τους αγώνες.

 

Νέος τάπητας, αλλά...

 

Μπορεί ο καινούργιος χλοοτάπητας του Σταδίου Ψαχνών να αποτελεί γεγονός, ωστόσο για ένα τρίμηνο η ομάδα δεν μπορεί να μπεί στο γήπεδο για προπονήσεις, παρά μόνο για αγώνες. Αυτό το διάστημα θα χρειαστεί για να σταθεροποιηθεί και να αποκτήσει τις απαραίτητες αντοχές για μεγαλύτερη χρήση. Επομένως η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο θα πρέπει να ψάξουν για το μέρος που θα γίνονται οι προπονήσεις.

 

Μπαίνουν οι τρεις...

 

Οι τραυματισμοί των Σέγγου, Τελκίνσκι και Δελήμπαση από το φιλικό με την Κόρινθο δεν έχει ξεπεραστεί, με τους τρεις παίκτες να βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας και για καθαρά προληπτικούς λόγους δεν ήταν στην αποστολή του ισόπαλου παιχνιδιού με την Γλυφάδα. Και οι τρεις ξεκινάνε κανονικά προπονήσεις τη Δευτέρα (31/10).

 

Αγωνία για Άλβες

 

Τη Δευτέρα (31/10) εκδικάζεται  στην Επιτροπή Εφέσεων της Football League η υπόθεση του Λουΐς Άλβες, μετά την ποινή που του επέβαλε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας για συμμετοχή σε στημένα παιχνίδια. Έχοντας κάνει έφεση κατά της απόφασης τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του Ηρακλή, αναμένεται με αγωνία η απόφαση.

 

Last modified onΚυριακή, 30 Οκτώβριος 2011 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep