Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μας έμεινε η ισοπαλία»

Ο Γιώργος Στράντζαλης μίλησε για το πάθος των δύο ομάδων, τον άσχημο αγωνιστικό χώρο και την ανάγκη αμφότερων για βαθμούς.

Ο προπονητής του Αχαρναϊκού, Γιώργος Στράντζαλης παραδέχθηκε πως η αναμέτρηση με τον Φωστήρα πήγε στο πάθος και τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει επικρατήσει. Αναλυτικά δήλωσε:

«Θεωρω ότι δεν έγινε πιοιοτικό παιχνίδι. Οι δύο ομάδες ήταν από άσχημα αποτελέσματα και η νίκη ήταν αναγκαιότητα. Ο Φωστήρας είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν έβγαλε φάσεις. Πήραμε την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο, θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κάνουμε φάσεις. Το γκολ ήρθε και θα μπορούσαμε να έχουμε σημειώσει ακόμη ένα στις φάσεις που ακολούθησαν.

Ο αντίπαλος μέσα από την ανάγκη να μην χάσει και το αγωνιστικό πάθος κατάφερε να ισοφαρίσει. Ήρθαμε εδώ μετά από μια ήττα στην έδρα μας και θέλαμε να κάνουμε κατάθεση ψυχής ώστε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. Δυστυχώς οι ομάδες της Αθήνας έχουν σημαντικό πρόβλημα με τους αγωνιστικούς χώρους και τα βοηθητικά με αποτέλεσμα η δουλειά του υλικού της ομάδας να γίνεται πιο δύσκολα και να μην μπορεί να παράγει υλικό μέσα από τις προπονήσεις».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2013 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep