Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καθίσματα στο στάδιο

Νέα όψη θα έχει το Δημοτικό Στάδιο της Ζακύνθου, όπου τοποθετήθηκαν καθίσματα.

Με αφορμή τη συμμετοχή της Ζακύνθου στο πρωτάθλημα της Football League, ο Δήμος προχώρησε σε κάποιες βελτιωτικές εργασίεςστο Στάδιο. Εκτός του βαψίματος, τοποθετήθηκαν στην εξέδρα 500 καθίσματα, τα οποία θα εγκαινιάσουν οι φίλαθλοί της στο πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς κόντρα στην Καβάλα.

Για τις εργασίες στο στάδιο μίλησε στην εφημερίδα «Ημέρα»» ο υπεύθυνος του σταδίου και γενικότερα του Δήμου στον χώρο του Αθλητισμού, Διονύσης Μουζάκης:

«Λόγω του ότι η ομάδα ανέβηκε στην Β΄ Εθνική, εμείς σαν Δήμος, έπρεπε να προβούμε σε κάποιες αλλαγές στο Στάδιο. Αυτά που έχουμε υποσχεθεί, θέλουμε να τα υλοποιήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Είχαμε πει ότι θα τοποθετήσουμε 500 καθίσματα και όπως βλέπεται το υλοποιήσαμε, έστω και αργά. Όμως την Κυριακή που είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας για την ομάδα, τα καθίσματα θα είναι έτοιμα. Επειδή θα λείψουν κάποια, έχουμε κάνει ήδη τις απαραίτητες ενέργειες για να τα συμπληρώσουμε.

Εσωτερικά, έχουν αλλάξει όλα ριζικά. Έχει σοφατιστεί όλη η κερκίδα (πάνω από τα αποδυτήρια), έχουν αλλαχτεί όλα τα υδραυλικά και έχουν βαφτεί όλοι οι χώροι.

Επίσης, είμαστε στη διαδικασία αδειοδότησης της κερκίδας, όμως χρειάζεται χρόνος. Η κερκίδα θα γίνει. Αρχικά είχαν πει οι «ΑΠΕΝΑΝΤΙ» ότι θα χρηματοδοτήσουν το έργο, αλλά τελικά το αναλαμβάνει ο Δήμος, όπως και όλες τις εργασίες που έγιναν στο Στάδιο».

Last modified onΠαρασκευή, 04 Οκτώβριος 2013 11:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep