Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Αχαρναϊκός για ανάκαμψη

Η ομάδα του Μενιδίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Παρασκευής (4/10, 18.00, OTE TV) με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Μετά την ήττα από τον Παναιγιάλειο στην πρεμιέρα της Football League, στον Αχαρναϊκό η κατάκτηση βαθμών στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Φωστήρα είναι μονόδρομος. Ο Γιώργο Στράντζαλης προσπάθησε μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τους Αιγιώτες να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του, οι οποίοι θέλουν στον Ταύρο να φύγουν με το τρίποντο που θα τους βοηθήσει να δουν με άλλο μάτι τη συνέχεια.
Το πρωί της Πέμπτης (3/10) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, με τον τεχνικό των «πρασίνων» να ανακοινώνει την 20άδα που θα αναχωρήσει στις 15.30 την Παρασκευή (4/10) για την έδρα του Φωστήρα. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Σικαλιάς, Χριστόπουλος και Καλογερόπουλος που είναι τραυματίες, επιστρέφει από τιμωρία ο Προβατίδης, όπως και οι Καλογερόπουλος και Δημόπουλος από τραυματισμούς.
Οι εκλεκτοί του Στράντζαλη είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Παραράς, Ανδράλας, Μωυσιάδης, Βασιλειάδης, Παγούδης, Μανάλης, Βλάχος, Μακρυγιάννης, Προβατίδης, Νεόφυτος, Μιρτσέτα, Ογκουνσότο, Παπαδόπουλος, Αθανασόπουλος, Δημόπουλος, Αναστασίου, Γουέλκαμ, Νιάρος, Μαγγίνας, Ντάλας.

Last modified onΠέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 15:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep