Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πούλμαν παλαιμάχων

Ο ΑΟΧ προχώρησε σε μία πρωτοποριακή κίνηση με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Φωκικό και την επιστροφή του στη Football League έπειτα από 30 χρόνια.

Η χανιώτικη ΠΑΕ θα ντύσει στα μπλε πούλμαν, το οποίο αναμένεται να διακοσμήσει στο εσωτερικό του με αφίσες παλαιμάχων, που τίμησαν τη φανέλα του ΑΟΧ. Το πούλμαν θα βρίσκεται στην πλατεία αγοράς στα Χανιά το Σάββατο (5/10) και οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να το φωτογραφίζουν. Την Κυριακή (6/10), το πούλμαν θα μεταφέρει τους παλαιμάχους στο στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Φωκικό.

Η ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

1) Η Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά θέλοντας να τιμήσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας ετοιμάζει εκδήλωση που θα «ξυπνήσει» μνήμες του παρελθόντος. Πιο συγκεκριμένα από το Σάββατο (5/10) θα υπάρχει στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς ένα από τα παλιά κλασικά λεωφορεία απ’ όπου θα υπάρχει και προπώληση εισιτηρίων. Το συγκεκριμένο λεωφορείο την Κυριακή το μεσημέρι θα ξεκινήσει με τους παλαίμαχους άσους του Α.Ο.Χανιά με προορισμό το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων εκεί που το παρελθόν θα συναντήσει την σύγχρονη ιστορία της ομάδας και θα παρακολουθήσει την εντός έδρας πρεμιέρα στην Football-League μετά από τρεις 10ετίες.

2) Τα μόνα εισιτήρια που υπάρχουν πλέον και μπορείτε να τα προμηθεύεστε από τα γραφεία της ομάδας μας Κυδωνίας 124 σε ημέρες και ώρες καταστημάτων είναι των 10 ευρώ για τις σκεπαστές θύρες 1 και 2. Ο περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων (80 σύνολο) που είχε κυκλοφορήσει για την θύρα 3, έχει εξαντληθεί.

Απαραίτητη διευκρίνιση, τα παιδιά έως και 12 ετών θα μπαίνουν στο γήπεδο δωρεάν (χωρίς θέση)».

 

 

Last modified onΠέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep