Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τάι: «Έτοιμος να βοηθήσω»

Στη Θεσσαλονίκη για τον Ηρακλή επέστρεψε ο Τάι.

Έπειτα από απουσία περίπου τεσσάρων μηνών λόγω του σοβαρού τραυματισμού του (είχε υποστεί ρήξη χιαστών), ο Βραζιλιάνος μέσος του «γηραιού» επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και σε περίπου δύο εβδομάδες θα είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Iraklis1908.gr δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του και έτοιμος να βοηθήσει τον Ηρακλή: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και είμαι ξανά με την ομάδα. Είμαι πλέον 100% έτοιμος και θέλω να βοηθήσω τον Ηρακλή, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει: «Τόσο ο γιατρός στη Βραζιλία, όσο και αυτός του Ηρακλή κάνουν λόγο για περίπου δύο εβδομάδες».

Για την ομάδα: «Γνωρίζω την κατάσταση της ομάδας και τα αποτελέσματά μας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πρέπει να νικήσουμε τον επόμενο αγώνα και στη συνέχεια όλα θα αλλάξουν».

Για τους φιλάθλους: «Το έχω πει από την πρώτη στιγμή που ήρθα ότι οι φίλαθλοί μας είναι φανταστικοί. Θέλω να αγωνισθώ γρήγορα για να έχω αυτή την ατμόσφαιρα ξανά».

Last modified onΠέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 10:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep