Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όπλο η αγωνιστικότητα»

 

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπαθαρά.

 

 

Στην απειρία της ομάδας του, την υπερπροσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν σε κάθε ματς και το άγνωστο της κατηγορίας στάθηκε ο Δημήτρης Σπαθαράς.

 

Ο 24χρονος αμυντικός της Αναγέννησης Γιαννιτσών σημείωσε: «Ξέραμε ότι συμμετέχοντας σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Καταφέραμε να κερδίσουμε σε μια έδρα δύσκολη με μια πολύ πιο έμπειρη ομάδα από εμάς. Δουλεύουμε με ένα και μόνο στόχο, να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο σε κάθε ματς που έχουμε μπροστά μας. Αυτή η ομάδα έχει παίκτες που δεν έχουν εμπειρίες και αρκετοί βρέθηκαν ξαφνικά από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες στην Β’ Εθνική. Όπλο μας θα είναι η αγωνιστικότητα και με αυτή θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αυτή τη χρονιά».

 

Υπήρχαν αντιρρήσεις στα Γιαννιτσά για την δυναμικότητα της ομάδας και το αν μπορεί να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Football League;

 

«Όπως βλέπετε δεν μετράνε ονόματα και τα αγωνιστικά λεπτά που έχουν οι ποδοσφαιριστές στην κατηγορία. Μετρά η ισχυρή θέληση και η καρδιά»

 

Last modified onΚυριακή, 30 Οκτώβριος 2011 18:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep