Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Αμέλεια... τριών βαθμών

Στον Πανηλειακό το φυσούν και δεν κρυώνει  με τη γκάφα να χρησιμοποιήσουν τον Δημήτρη Μαρτίνο στο παιχνίδι με τον Βύζαντα.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι πήραν στα χέρια τους μόνο το έγγραφο για το ποινολόγιο των παικτών της Γ' Εθνικής. Θα έπρεπε ασφαλώς να ενημερωθούν και για τους παικτών που αγωνίστηκαν στη Β' Εθνική. Όσο για τον ίδιο τον Μαρτίνο; Νόμιζε ότι είχε συμπληρώσει 11 κίτρινες κάρτες και άρα θα μπορούσε να παίξει.

Στην ομάδα του Πύργου αντιλήφθηκαν το σφάλμα τους και πλέον δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα για να επανορθώσουν. Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι πήραν στα χέρια τους μόνο το έγγραφο για το ποινολόγιο των παικτών της Γ' Εθνικής.

Και έτσι να 'ναι, θα έπρεπε ασφαλώς να ενημερωθούν για το ποινολόγιο των παικτών που αγωνίστηκαν πέρσι στη Β' Εθνική. Δεν είναι άλλωστε και λίγοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρσι στη Football League και φέτος αγωνίζονται στον Πανηλειακό. Όσο για τον ίδιο τον Μαρτίνο; Νόμιζε ότι είχε συμπληρώσει 11 κίτρινες κάρτες και άρα θα μπορούσε να παίξει. 

Last modified onΠέμπτη, 18 Μάιος 2017 01:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep