Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αγωνιά η ΑΕΛ

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ξεκαθαρίζουν με τα δικαστικά θέματα οι «βυσσινί».

 

 

Αντίστροφα μετρούν στην ΑΕΛ για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Τη Δευτέρα (31/10) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την έφεση που έχουν ασκήσει οι «Βυσσινί» για τη μη συμμετοχή της στη Superleague. Την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί και η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που έχουν πάρει από τον Κρις Κόουλμαν.

 

Στο μεταξύ, ο ΣΦ ΑΕΛ Αθήνας δεν ξεχνά τον Χαράλαμπο Μπλιώνα που στη γωνία της Θύρας 10 άφησε το 1986 την τελευταία του πνοή, δολοφονημένος από κροτίδα. Με ανακοίνωσή της ανέφερε: «26/10/1986. Μια ημερομηνία χαραγμένη βαθειά στην ψυχή μας.  25 χρόνια από τη δολοφονία του Μπάμπη και ήρθε ο καιρός, αν και με μεγάλη καθυστέρηση, να τιμήσουμε τη μνήμη του με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο. Ο Σ. Φ. ΑΕΛ Αθήνας αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει δημόσια Συγνώμη από τον ίδιο και την οικογένειά του για αυτήν την καθυστέρηση.

 

Την Κυριακή 30/10 στις 14.30 στη θύρα 10 του σταδίου ΑΛΚΑΖΑΡ, στα σκαλοπάτια που άφησε την τελευταία του πνοή, θα τελεστεί τρισάγιο παρουσία μελών της οικογένειάς του και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου μας. Η πόρτα της Θύρας 15 θα είναι ανοιχτή για όλον τον Λαό της ΑΕΛ. 26/10/1986. Μια ημερομηνία χαραγμένη στα σκαλοπάτια του ΑΛΚΑΖΑΡ…».

 

Last modified onΣάββατο, 29 Οκτώβριος 2011 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep