Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με 21 παίκτες στην Πάτρα

Η αποστολή του Αστέρα Μαγούλας για τον κυριακάτικο (29/9) αγώνα με την Παναχαϊκή. Χωρίς Ασλανίδη, Χάλαρη.

Να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις θέλουν στον Αστέρα Μαγούλας, αυτή τη φορά στην πρεμιέρα της Football League κόντρα στην Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Η ομάδα της Δυτικής Αττικής μετά τις νίκες επί της Επισκοπής και του Λεβαδειακού για την πρώτη και δεύτερη φάση του Κυπέλλου επιθυμεί να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football League. Αντιμετωπίζει την Παναχαϊκή την Κυριακή (29/9, 16.00) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και θα επιδιώξει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα.

Στα αγωνιστικά ο Δημήτρης Ασλανίδης, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι τέθηκε εκτός μάχης για το αυριανό (29/9) ματς. Επίσης, ο Αντώνης Πριόνας δεν υπολογίζει στον τραυματία Χάλαρη, ενός εκτός έμειναν ακόμη οι δύο νεαροί τερματοφύλακες Ραπτοδήμος, Μπακοδήμος. Ο τεχνικός του Αστέρα Μαγούλας συμπεριέλαβε 21 παίκτες στην αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής (29/9) στις 11.00 για την Πάτρα.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Κασμερίδης, Μπαλάσακης, Στρατομήτρος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Κοτίτσας, Ιατρού, Τριάντος, Πολίτης, Εβερετ, Αντωνόπουλος, Κορνελάτος, Κάστρο, Στρατάκης, Αλμίρ, Δημητριάδης, Γκόγκας, Μπούγιας, Ντιέγκο, Καπουράνης, Μαρίνου.

Last modified onΣάββατο, 28 Σεπτέμβριος 2013 12:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep