Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σε άλλα κυβικά η Ζάκυνθος»

Ο Στέλιος Γούναρης μίλησε για τη νέα εποχή της Ζακύνθου και τη μετατροπή της σε ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος των νησιωτών με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΕΡΜΗ τόνισε ότι η Ζάκυνθος βρίσκεται σε άλλα κυβικά και αναφέρθηκε στην ιστορική στιγμή της ομάδας με τη συμμετοχή της στην Football League:

«Είμαστε και επισήμως ΠΑΕ. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο Γιαννούλη, που έκανε τεράστια προσπάθεια για να ολοκληρωθούν οι ατελείωτες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Μάλιστα στο Υπουργείο Ανάπτυξης, υπήρχαν καταληψίες και ο ίδιος έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να πάρει όλα τα χαρτιά από εκεί και να τα πάει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Για να καταλάβει κανείς τι εστί σύσταση ΠΑΕ, θα σας αναφέρω ότι 38 σελίδες ήταν μόνο το νέο καταστατικό. Εάν αναφερθώ στην όλη διαδικασία, θα γίνω κουραστικός. Θα σας πω μόνο ότι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα, ήταν αυτό των πολλών συγχωνεύσεων του παρελθόντος. Η ομάδα έχει «φύγει». Το φωνάζω και το λέω συνέχεια. Είμαστε σε άλλα κυβικά. Το βλέπω καθημερινά. Μας παίρνουν ένα σωρό δημοσιογράφοι για καθημερινό ρεπορτάζ και μας ρωτούν τα πάντα.

Στο πρόσφατο δικαστήριο η Καλαμαριά είχε δύο δικηγόρους, το ίδιο κα η Καρδίτσα για έννομο συμφέρον. Τα πράγματα δεν είναι πλέον όπως παλιά. Είναι πολύ σοβαρά. Χρειάζεται μια μεγάλη συσπείρωση απ’ όλο το νησί. Μας βλέπει όλη η Ελλάδα, κρινόμαστε πλέον παντού. Ας αφήσουμε στην άκρη όλα τα παλιά και τους μηρυκασμούς. Η πιο ιστορική στιγμή για την ομάδα, θα είναι όταν βρεθούμε στην σέντρα με την Καρδίτσα. Το παιχνίδι θα οριστεί κανονικά. Δεν υπήρχε θέμα μη ορισμού. Συνεχίζουμε την δουλειά μας για την έκδοση των δελτίων της ΕΠΟ. Μένω στο ότι, η ομάδα ήταν, είναι και θα είναι καθαρή. Αυτό θα πρέπει να έχει στο μυαλό του ο κάθε Ζακυνθινός!»

Πηγή: ioniansports.gr

Last modified onΠαρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2013 12:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep