Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα εισιτήρια με Βατανιακό

Ο Τύρναβος ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων με τον Βατανιακό και τη δωρεάν μεταφορά των οπαδών του στο Αλκαζάρ. Ξεκινά η μαθητική εξέδρα.

Η θεσσαλική ΠΑΕ γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτηρίων για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Βατανιακό. Αυτές κυμαίνονται από 10 έως 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής με τον Βατανιακό για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ 2013-14.

Σκεπαστή κερκίδα σταδίου Αλκαζάρ

Θύρες 2-4 δεξιά και αριστερά της κεντρικής θύρας 10€

Θύρα 3 κεντρική 15€

Οι θύρες του σταδίου Αλκαζάρ θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του σταδίου».

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι θα ναυλώσει δωρεάν λεωφορείο για τη μεταφορά των οπαδών της στο Στάδιο Αλκαζάρ πριν και μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ ξεκινά και η μαθητική κερκίδα με δωρεάν είσοδο:

«Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 στα πλαίσια της κοινωνικής της δραστηριότητας ανακοινώνει τα εξής: Ενημερώνει τους φιλάθλους ότι την Κυριακή 29/9 θα παρέχει δωρεάν μεταφορά προς και από το Στάδιο Αλκαζάρ πριν και μετά την λήξη του αγώνα με τον Βατανιακό με ναυλωμένο λεωφορείο που θα αναχωρήσει έξω από το δημαρχείο της πόλης του Τυρνάβου στις 14:30.

Επιπλέον η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 29/9 στον αγώνα με τον Βατανιακό ξεκινά η λειτουργία παιδικής κερκίδας στην θύρα 4 του σταδίου Αλκαζάρ με δωρεάν είσοδο για παιδιά έως και 12 ετών».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Σεπτέμβριος 2013 11:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep