Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη στη Δράμα η Επανομή

 

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 της Δόξας.

 

 

Η Αναγέννηση Επανομής επανήλθε στις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα στη Χαλάστρα από τον Καμπανιακό και σε φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (29/10) επικράτησε της Δόξας Δράμας 2-0.

 

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη στάθηκε εξαιρετικά, κυρίως στο πρώτο μέρος, όταν αιφνιδίασε με δυο γκολ και έτσι έκανε το «δυο στα δυο» στα φετινά φιλικά με τους «Μαυραετούς». Αυτή η επιτυχία τονώνει την ψυχολογία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, με τον Φωκικό στην Άμφισσα, με τους πράσινους να δείχνουν έτοιμοι και σε καλή κατάσταση.

 

Στο φιλικό δεν πήραν μέρος οι Γκέσιος, Ασλανίδης, Κουλίδης και Μπούτρικς, που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις, ενώ προφυλάχθηκαν και οι Κουρδάκης, Δανίδης και Χουνουζίδης. Την Κυριακή στις 11:30 το πρωί η Επανομή θα υποδεχθεί σε νέο τεστ στο «Νίκος Σαράφης» τον Απόλλωνα Αρναίας, σε αναμέτρηση που θα παίξουν όσοι δεν αγωνίστηκαν ή έπαιξαν ελάχιστα σήμερα.

 

Στο 15΄ μετά από ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Τάσιο, ο νεαρός Στεργιανός πέτυχε αυτογκόλ, με προβολή υπό την πίεση του Γεωργίου, για το 0-1 της Αναγέννησης. Στο 22΄ ο Θάνος Δεινόπαπας με πλασέ σημείωσε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους, που μπορούσαν να πάρουν πέναλτι στο 35΄, σε ανατροπή του τελευταίου. Στο 40΄ ο Δεινόπαπας σούταρε άουτ, ενώ το πλασέ του Παπαστεργίου στο 60΄ βρήκε σε ετοιμότητα τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο 70΄ επίσης μπορούσε να δοθεί πέναλτι σε προσπάθεια του Τάσιο, ενώ στο 82΄ η κοντινή κεφαλιά του Ναλμπάντη πέρασε λίγο άουτ. Στο 83΄ η Δόξα είχε δοκάρι με τον Χιντατσέλι.

 

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Στεργιανός, Σοϊλέδης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Ρούτσης, Κάσιο, Έρος, Τοπούζης, Κάπελ, Βάντερσον. Έπαιξαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Σικαλιάς, Λεάντρο, Ψυχογιός, Χιντατσέλι, Πιτσόκος.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Φιρινίδης, Μαυροματίδης (85΄ Μπαλασάς), Πεχλιβανίδης (85΄ Τζούνιορ), Καρλάο, Παπαζούδης, Γεωργιάδης (85΄ Πολίτης), Καραμανλής, Γεωργίου (59΄ Ναλμπάντης), Τιάγκο (77΄ Κάτσε), Τάσιο (80΄ Τράκις), Δεινόπαπας (46΄ Παπαστεργίου).

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep