Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Ομάδα με όλη τη σημασία»

Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Λάμπρου μίλησε στο flnews για την ιστορική νίκη με τη Βέροια.

Πολύ κοντά σε μία ακόμα ιστορική πρόκριση, αυτή τη φορά στους «16» του Κυπέλλου βρίσκεται ο Ηρακλής Ψαχνών έπειτα από τη νίκη (3-1) σε βάρος της Βέροιας. Η ομάδα της Εύβοιας έκανε λίφτινγκ το καλοκαίρι, άλλαξε τελείως το ρόστερ της, όμως στο ματς της Τετάρτης (25/09) παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική και, σίγουρα, περισσότερο ομάδα από αυτή της Ημαθίας.

Ο Γιώργος Λάμπρου που «έχτισε» από την αρχή τον Ηρακλή Ψαχνών μίλησε στο flnews.gr σχετικά με τη σπουδαία επικράτηση και τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν γίνει ομάδα και όπλο τους είναι τα αποδυτήρια και η διοίκηση.

Αρχικά ο τεχνικός της ομάδας τη Εύβοιας δήλωσε: «Ήταν μία ιστορική ομάδα απέναντι σε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Μας ενδιαφέρει ο θεσμός, θέλαμε να κερδίσουμε και δεν παίξαμε παθητικά. Από τη στιγμή που υπάρχει επαναληπτικός δεν μπορούσαμε να παίξουμε παθητικά. Έπρεπε να βγούμε στην επίθεση και ευτυχήσαμε να σημειώσουμε τρία τέρματα».

Για το αγωνιστικό πρόσωπο του Ηρακλή Ψαχνών είπε: «Οι ποδοσφαριστές έχουν βρει καλή χημεία. Έχουν το θάρρος και το θράσος να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ομάδα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ωστόσο, δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε με μία μεγάλη νίκη και να μην απογοητευόμαστε σε ήττες. Απαιτείται ισορροπία. Είχα πει όταν ξεκινήσαμε προετοιμασία ότι θα είμαστε έτοιμοι σε οκτώ εβδομάδες. Μην ξεχνάμε ότι από την περσινή ομάδα βρίσκονται στο ρόστερ μόνο οι Ντελέκος, Μπακομήτρος. Παρόλα αυτά έχουμε γίνει ομάδα, έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια και εξαιρετική διοίκηση».

Για το αν έχει μικρύνει η ψαλίδα με τις ομάδες της Super League: «Ίσως. Όμως πάντα για τους παίκτες είναι πρόκληση να τα δώσουν όλα σε τέτοια ματς. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και χωρίς να πεις κάτι στους ποδοσφαιριστές τέτοιους αγώνες τους αντιμετωπίζουν όπως πρέπει για να διακριθούν».

Last modified onΠέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 21:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep