Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λυτρωτής ο Ζαχόρα!

Με γκολ του Ζαχόρα στο 87' ο Ηρακλής νίκησε 1-0 την Ξάνθη.

Αγχώθηκε, αλλά στο τέλος ο Ηρακλής πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη μπροστά στους οπαδούς του. Ο Γηραιός υποδέχτηκε τη Skoda Ξάνθη για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου και χάρη στο γκολ του Ζαχόρα στο 87' επικράτησε 1-0 και πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης!

Το ματς δεν ξεκίνησε με θετικούς οιωνούς για τους Θεσσαλονικείς, καθώς ο Κοντέων τραυματίστηκε στο 39' και αντικαταστάθηκε από τον Κραγιόπουλο. Μάλιστα, στο 48' οι Ακρίτες είχαν δοκάρι σε σουτ του Μάνταλου, ενώ τραυματίας αποχώρησε και ο Ματσούκας στο 60'. Παρόλα αυτά στο 64' ο Τσιλιανίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία (ανατράπηκε από τον Ζαρόπουλο και ο Μάνταλος δεν είδε παράβαση).

Το χρυσό γκολ για τον Ηρακλή ήρθε στο 87'. Ο Κραγιόπουλος επιχείρησε σέντρα - σουτ από το κέντρο και ο Ζαχόρα ανενόχλητος στην περιοχή «εκτέλεσε» τον Ζαρόπουλο και διαμόρφωσε με κεφαλιά το 1-0.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Κοντέων (39' Κραγιόπουλος), Σαββίδης, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζάχορα, Ματσούκας (60' Ονουάτσι), Κυριάκος, Γιάρολιμ (54' Τσιλιανίδης).

ΞΑΝΘΗ (Ράινερ Μάουρερ): Ζαρόπουλος, Βασιλακάκης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γούτας, Πάιτο, Χοσέμι (46' Βάλλας), Εστράδα, Μάνταλος, Σολτάνι (65' Τριάδη), Σολάρι (71' Ράνος).

Last modified onΠέμπτη, 26 Σεπτέμβριος 2013 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep