Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σεροπιάν: «Σταθήκαμε αξιοπρεπώς»

Ο ΑΟΧ στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με τον Μουράτ Σεροπιάν.

«Ο Αστέρας με τις γρήγορες σέντρες και τα γεμίσματα στον άξονα μας έκανε να χάσουμε ισορροπίες... Με κατοχή μπάλας ήρθε η κούραση. Μοιραία έχασε 2-3 φάσεις ο Αστέρας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που στάθηκαν με αξιοπρέπεια. Η φιλοσοφία είναι η ομάδα να παίζει μπάλα εντός και εκτός έδρας, σεβόμενη πάντα τον αντίπαλο»

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και υπογράμμισε ότι η φιλοσοφία του ΑΟΧ είναι να παίζει μπάλα τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μουράτ Σεροπιάν μετά το ματς:

«Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες. Προσπαθήσαμε να χτίσουμε άμυνα στο "built up" και στο μοτίβο επιθέσεων που έχει η ομάδα. Στο πρώτο μέρος ανταποκριθήκαμε πλήρως. Σε 2-3 περιπτώσεις φτάσαμε κοντά στο γκολ.

Ο Ντε Μπλάσις μας ενόχλησε αρκετά. Ο Αστέρας με τις γρήγορες σέντρες και τα γεμίσματα στον άξονα μας έκανε να χάσουμε ισορροπίες... Με κατοχή μπάλας ήρθε η κούραση. Μοιραία έχασε 2-3 φάσεις ο Αστέρας. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που στάθηκαν με αξιοπρέπεια. Η φιλοσοφία είναι η ομάδα να παίζει μπάλα εντός και εκτός έδρας, σεβόμενη πάντα τον αντίπαλο».

Από την πλευρά του ο Σάκης Τσιώλης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα Χανιά για την αγωνιστική πειθαρχία και το πάθος τους. Σπαταλήσαμε το πρώτο μέρος, είχαμε νέα 11άδα που δεν έβρισκε πατήματα για να βρει κενούς χώρους. Στο β' μέρος ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε 2 δοκάρια. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τον Αστέρα. Άλλαξαν το παιχνίδι η πίεση, η κούραση των Χανίων και οι αλλαγές που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Το μόνο κέρδος ήταν ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν χρόνο. Αφήνουμε πίσω το Κύπελλο και κοιτάμε το ματς με τον Παναθηναϊκό στο οποίο θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι».

 

Last modified onΤετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep