Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χατζάρας: «Ο ΠΑΣ τον πρώτο λόγο»

Ο Γιώργος Χατζάρας χαρακτήρισε θετικό το 0-0 για τον Αιγινιακό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο έχρισε φαβορί.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αιγινίου τόνισε ότι είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του και υποστήριξε ότι ο θεσμός του Κυπέλλου δεν αποτελεί προτεραιότητα για εκείνους:

«Ήταν ένα παιχνίδι σημαντικό για μας που είμαστε σταχτοπούτα και νεοφώτιστη ομάδα στα επαγγελματικά σαλόνια, παιχνίδι που μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Τα Γιάννενα φυσικά είναι πιο ποιοτική ομάδα. Είχαμε σχεδιάσει να βγάλουμε δυνατές άμυνες γιατί όταν έχεις αντίπαλο μια ποιοτική ομάδα θα δεχτείς πολλές επιθέσεις. Τα Γιάννενα είναι καλή ομάδα. Πήραμε ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα, το οποίο όμως δεν μας καθιστά φαβορί για την πρόκριση.

Θεωρώ ακόμα ότι τα Γιάννενα έχουν τον πρώτο λόγο. Για μας το κύπελλο δεν αποτελεί προτεραιότητα, ήταν απλά ένα δυνατό ενόψει της Κυριακής που ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Έχω μόνο καλά λόγια να πω για τους παίκτες μου. Τα Γιάννενα βλέπω ότι διαθέτουν μια ποιοτική ομάδα και δεν τα κρίνω από αυτό το παιχνίδι, οι ομάδες δεν κρίνονται από ένα παιχνίδι αλλά από το σύνολο των παιχνιδιών. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου και χαίρομαι γιατί αγαπάω αυτή την πόλη και αυτή την ομάδα. Εύχομαι ο ΠΑΣ να είναι πάντα ψηλά και σε ψηλές θέσεις».

Για το αν περίμενε κακό τον ΠΑΣ: «Όταν οι ομάδες έχουν 3 παιχνίδια σε μια εβδομάδα είναι λογικό να κάνουν ροτέισον. Κάναμε κι εμείς ένα μικρό ροτέισον, γιατί έχουμε μπροστά μας υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα όπου εκεί είναι το ρεζουμέ. Ομάδες επιπέδου όπως ο ΠΑΣ δεν είναι αδιάφορες καθώς το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μπορείς να διακριθείς. Αλλά κι εγώ θα έκανα ότι και οι άλλοι προπονητές όπως έπραξε και ο κ.Παντελίδης, δηλαδή ροτέϊσιον για να πάρουν ευκαιρίες όλοι οι ποδοσφαιριστές. Καλός ή κακός ο ΠΑΣ εγώ δεν τον κρίνω. Παίζουν μπάλα και οι αντίπαλοι που αμύνονται καλά. Θέλω να πω ότι ο ΠΑΣ είναι ένας αξιοπρόσεκτος αντίπαλος και δεν είναι κακή ομάδα».


Ο Σάββας Παντελίδης δήλωσε: «Για τη σημερινή εμφάνιση ο κύριος υπεύθυνος είμαι εγώ. Ο κόσμος καλά κάνει και γκρινιάζει γιατί η εμφάνιση δεν ήταν αντάξια της ομάδας μας. Η κακή εμφάνιση έχει λόγους βέβαια αλλά θεωρώ ότι όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά αποκλειστικά και πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής γιατί αυτός επιλέγει το πως θα ξεκινήσει και θα στηθεί η ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε κάποια παιδιά για να μου αποδείξουν ότι δίκαια υπάρχουν στο ρόστερ του ΠΑΣ. Έβγαλα τα συμπεράσματά μου και προσωπικά για μένα η εμφάνιση θεωρείται πάρα πολύ κακή. Όσον αφορά την πρόκριση, τελείωσε το πρώτο ημίχρονο και έχουμε άλλο ένα στο Αιγίνιο. Για τις επιλογές που έκανα σήμερα εύχομαι να δικαιωθώ την Κυριακή».

Σε ερώτηση για το αν η αγωνιστική πτώση οφείλεται στην καλοκαιρινή προετοιμασία που έγινε νωρίς χρονικά, απάντησε: «Πριν 10 ημέρες η ομάδα δεν εμφάνιζε τέτοια δείγματα. Στο προχθεσινό παιχνίδι παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά για 70 λεπτά παίζαμε στο μισό γήπεδο του αντιπάλου. Δεν νομίζω πως υφίσταται τέτοιο θέμα αλλά το σημερινό νομίζω ότι ειναι καθαρά θέμα δικών μου επιλογών γιατί έπαιξαν παιδιά που δεν είχαν ξαναπαίξει μαζί και είναι πολύ δύσκολο να βρουν το ρυθμό τους. Σίγουρα είχα κάτι στο μυαλό μου για να το κάνω. Είχαμε και κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και κόπωσης. Πήρα μια απόφαση και από ότι αποδείχτηκε στο πρώτο ημίχρονο της πρόκρισης ήταν λάθος μου και οφείλω να το αναγνωρίσω. Όταν κάνεις λάθος πρέπει να τα αναγνωρίζεις πρώτος από όλους».

Σε ερώτηση για το αν μπορούν να κριθούν οι παίκτες με τις τόσες αλλαγές που έγιναν, σχολίασε: «Υπάρχουν και ατομικά χαρακτηριστικά δεν είναι μόνο τα τακτικά».

Σε ερώτηση για τις μεταπτώσεις που υπάρχουν στην απόδοση τη φετινή χρονιά σε αντίθεση με πέρσι, σημείωσε: «Eίχε τόσο καλές αποδόσεις ο Τσουκαλάς στα περσινά ματς όπως φέτος με τον Απόλλωνα και τον Ατρόμητο; Προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα και ορισμένα τακτικά λάθη. Χρειάζεται και αρκετή συζήτηση όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Πραγματικά προσπαθούμε πάρα πολύ στο συγκεκριμένο θέμα».

πηγή: passports.gr

Last modified onΤετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 20:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep