Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ιστορική νίκη για τη Μαγούλα

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαγούλας αντιμετώπισαν για πρώτη φορά  στην ιστορία τους ομάδα της Super League και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαγούλας αντιμετώπισαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους ομάδα της Super League και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδος και έχει το δικαίωμα να παλέψει για την πρόκριση στην ρεβάνς της Βοιωτίας στις 30 Οκτωβρίου.

Ο Αστέρας κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Λεβαδειακό στην αρχή κάθε ημιχρόνου και προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ του Έβερετ μετά από σέντρα του Κάστρο στο 2ο λεπτό και με πέναλτι του Πινέιρο στην έναρξη του δευτέρου μέρυς της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπιζε ομάδα της Super League ο Αστέρας Μαγούλας και κατάφερε να επικρατήσει με 2-1.

Η ομάδα της Μαγούλας έδειξε πολύ καλά στοιχεία, κράτησε τον ρυθμό και την μπάλα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και κράτησε ουσιαστικά μακριά από την περιοχή της τον Λεβαδειακό που μείωσε με σουτ του Ροτζέριο μέσα από την περιοχή και πλέον έχει προβάδισμα για την ρεβάνς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας):Κασμερίδης, Νόνης, Στρατομήτρος, Πολίτης, Κοτίτσας, Κάστρο, Έβερετ, Πινέιρο (λ.τ. 78' Σαμαρόπουλος), Γκόγκας (69' Δημητριάδης), Καπουράνης (80' Ιατρού), Μαρτίνεθ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Πζιρόφσκι, Νικολακάκης, Μανόλο Μαρτίνεθ, Σανγουινέτι, Κονέ, Ιωαννίδης (46' Λυκογιάννης), Πέντρο, Ροτζέριο, Μπούστο (78' Μαχαίρας), Γιάντσης (46' Ορτέγκα), Βασιλείου. Διαιτητής: Κάμπαξης (Εύβοιας) Βοηθοί: Καμπούρης (Εύβοιας), Τζαφόλιας (Αν. Αττικής)

Last modified onΤετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep