Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Βασιλιάς» ο Ηρακλής Ψαχνών

Ο Ηρακλής Ψαχνών επιβλήθηκε δίκαια και άνετα με 3-1 της Βέροιας, ενώ είχε και ένα δοκάρι!

Η πρώτη πράξη για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας παίχτηκε στα Ψαχνά, εκεί που ο τοπικός Ηρακλής φιλοδώρησε με τρία τέρματα τη Βέροια, χωρίς να φανεί η διαφορά της κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες. Φευ! Το σωματείο της Εύβοιας ήταν ανώτερο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και απειλήθηκε ελάχιστα από τους παίκτες της «βασίλισσας του Βορρά».

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα των Ψαχνών. Από τους πρωταγωνιστές των γηπεδούχων ήταν ο Κρητικός, ο οποίος σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ των Ψαχνών. Στο 35’ και στο 54’ με πέναλτι και εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι. Προσωρινά μείωσε για τη Βέροια ο Μάνος με κεφαλιά στο 71’. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κοιλιάρας με σουτ στο 83’.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες. Στο 57’ η Βέροια με τον Ρίος και στο 87’ ο Ηρακλής Ψαχνών με τον Παλαιολόγο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Λάμπρου): Πουρής, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Τζανής, Φοντακάρο, Μπακομήτρος, Τσιμόντζι, Κοιλιάρας, Επιτροπάκης (72' λτρ. Λάμπρου), Κρητικός (85' Νικολόπουλος), Γκμπαγκουιντί (65' Ντελέκος).

ΒΕΡΟΙΑ (Τον Κάανεν): Λόπεθ, Ορέστες (46' Τζημογιάννης), Όστοιτς, Παυλίδης (46' Σιόντης), Μάνος, Αποστολόπουλος, Ντα Κόστα, Οικονόμου, Σισοκό, Μπαργκάν (69' Πλαβούκος), Σεγκούντο.

 

Last modified onΤετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2013 23:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep