Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ο Αιγινιακός μας έκανε υπερήφανους»

Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου (δεξιά) με την αντιδήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Ξανθίππη Βασιλειάδου. Η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου (δεξιά) με την αντιδήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Ξανθίππη Βασιλειάδου.

Συγχαρητήρια επιστολή στον Αιγινιακό για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου έστειλε η αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, Ξανθίππη Βασιλειάδου.

Σε αυτή αναφέρεται: «Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού κ.Ξανθίππη Βασιλειάδου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια προς τους ποδοσφαιριστές-προπονητικό τιμ και Διοίκηση της Π.Α.Ε. Αιγινιακός για την πανάξια πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΕΠΟ. Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη στα Γιαννιτσά αποδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες του φετινού Αιγινιακού που για ακόμη μια φορά μας έκανε υπερήφανους. Εύχομαι πάντα επιτυχίες».
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Αιγινιακός διοργανώνει εκδρομή για τους φιλάθλους που θέλουν να μεταβούν στα Γιάννινα για τον αγώνα της Τετάρτης 25/9/2013 με τον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Ζωσιμάδων και θα έχει ώρα έναρξης 15:30 μ.μ. «Για δηλώσεις συμμετοχής όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να απευθυνθεί στον υπεύθυνο της εκδρομής Παναγιώτη Δερματά στο τηλ. 6977420016, καθώς και στο καφέ της ομάδας στην Εμποροπανύγηρι Αιγινίου. Η τιμή της εκδρομής είναι στα 12 ευρώ, ενώ η αναχώρηση θα γίνει στις 10:30π.μ. της Τετάρτης» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ.

Last modified onΠαρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2013 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep