Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παπαδόπουλος: «Πιστεύω στην ομάδα»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον φετινό Πιερικό.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης πιστεύει ότι ο Πιερικός θα παίξει καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο, ζήτησε τη στήριξη των οπαδών προτρέποντάς τους να αφήσουν «τις διαδικτυακές αντιπαραθέσεις και τους εξυπνακισμούς», ενώ αναφέρθηκε και στο πλήρες, όπως τόνισε, ρόστερ του συλλόγου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος στην ιστοσελίδα pierikosnews.blogspot.gr:

«Συγκροτήσαμε μια ομάδα που σε κάθε θέση έχει δυο τουλάχιστον ισάξιους ποδοσφαιριστές, ώστε να έχει την ευχέρεια ο προπονητής να συγκροτεί χωρίς πονοκέφαλο κάθε φορά το πιο φορμαρισμένο σύνολο παικτών. Είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο από την ικανότητα των παικτών όσο και από το χαρακτήρα τους. Μέχρι τώρα καταφέρνουμε και είμαστε ομάδα με κάθε έννοια της λέξης. Βέβαια σε αυτό συντελεί αποφασιστικά κυρίως ο Φοιρός, αλλά και οι παλαιοί και νέοι συνεργάτες του δηλαδή ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης, ο Συμεωνίδης Γιάννης και Νίκος Θεοδοσιάδης. Είναι πολύ καλή η προσπάθεια που κάνει ο Γενικός Αρχηγός ο Δημήτρης Λιόλιος και τα στελέχη της ομάδας, ενώ όλη την ομάδα διαχειρίζεται κατ’ ουσίαν και καθοδηγεί ο Δ/ντης της ΠΑΕ ο Παρασίδης Τασος.

Νομίζω ότι είμαστε πολύ καλά στην αφετηρία της φετινής προσπάθειας. Πιστεύω στην προσπάθεια της ομάδας πιο πολύ από τις προηγούμενες χρόνιες. Θα παίξουμε καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο κοιτώντας κάθε αγώνα ξεχωριστά. Να έχουμε την υγεία μας, οι φίλαθλοι μας να αγκαλιάσουν την φετινοί προσπάθεια. Ζητώ από τον κόσμο του Πιερικού, από τον ΣΟΠ, τους Μελανόλευκους, τον ΣΦΙΠ, τους Παλαίμαχους να αφήσουμε για φέτος τις διαδικτυακές αντιπαραθέσεις και εξυπνακισμούς, να σταθούν δυναμικά στο πλευρό της ομάδας με δυναμισμό, θετική σκέψη και δράση, ενότητα και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας. Εγώ είμαι απολύτως ανοιχτός σε αποδοχή κάθε θετικής παρατήρησης και κριτικής, όπως βέβαια προτάσεων που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας Πιερικός, αναδεικνύοντας το σύνολο και όχι τα επί μέρους.

Έχουμε ένα σχεδόν νέο γήπεδο που επιτρέπει να παίξουμε κάλο ποδόσφαιρο, και θα ήταν αχαριστία και αγένεια να μη ευχαριστήσω για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα τόσο ως ΠΑΕ όσο και διερμηνεύοντας τους φιλάθλους μας τον Δήμαρχο Κατερίνης κ Σάββα Χιονίδη που απέδειξε ακόμα μια φορά ότι είναι γνήσιος φίλαθλος και συμπαραστάτης κάθε αθλητικής προσπάθειας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ Παπαζιώγα Νίκο, για την προσωπική φροντίδα, επιμέλεια και αποφασιστικότητα που επέδειξε καθώς και τον πρόεδρο των Γηπεδικών εγκαταστάσεων κ Παπαδημητρίου Μάκη, καθώς και ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο».

Last modified onΠέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2013 17:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep