Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μην χρειαστεί να επανέλθουμε»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αυτόνομη Θύρα 10 για τα όσα συνέβησαν στο ματς Κυπέλλου του Ηρακλή με τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ.

Σε αυτή εξηγούν γιατί δεν «έσπασαν» την απαγόρευση της αστυνομίας για να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, θέτουν την ΠΑΕ προ των ευθυνών της και την καλούν να στελεχωθεί με άτομα «που θα μπορούν να χειρίζονται δύσκολες καταστάσεις χωρίς να καταλήγουν ακόμα και οι ίδιοι στο αυτόφωρο».

Η ανακοίνωση:

«Ίσως κάποιοι να το πρόσεξαν, κάποιοι σίγουρα όχι, ίσως κάποιοι να κατάλαβαν και τους λόγους για τους οποίους για πρώτη φορά ο σύνδεσμος μας δεν επιχείρησε να σπάσει την απαγόρευση της αστυνομίας και να βρεθεί στο πλάι της ΗΡΑΚΛΑΡΑΣ μας. Τα γεγονότα όμως ξεπερνούν κατά πολύ αυτά που θέλαμε να δείξουμε με τη στάση μας... Δεν χρειάζεται λοιπόν να πούμε τίποτε παραπάνω εμείς, η χθεσινή ημέρα μιλάει από μόνη της...

Ελπίζουμε η ΠΑΕ να κατάλαβε, γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ πρέπει να έχει στο πλάι του ΠΑΝΤΑ τους οπαδούς του.

Ελπίζουμε η ΠΑΕ να κατάλαβε, γιατί πρέπει να ψάξει στα σοβαρά να βρει το αντίδοτο απέναντι στη στοχοποίηση των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ.

Ελπίζουμε η ΠΑΕ να στελεχωθεί με εκείνα τα άτομα που θα μπορούν να χειρίζονται δύσκολες καταστάσεις χωρίς να καταλήγουν ακόμα και οι ίδιοι στο αυτόφωρο.

Εμείς το μήνυμα μας το στείλαμε, θα είμαστε πιστοί και πάλι πλάι στον ΗΡΑΚΛΗ ελπίζοντας ότι στο μέλλον δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε στο ζήτημα...».

Last modified onΤρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2013 17:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep