Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ξανά Ολυμπιακός για Κούτση

Ο Γιώργος Κούτσης βρίσκεται ξανά αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό.

Σε ρυθμό Ολυμπιακού κινείται ο Φωκικός ενόψει της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη για την 1η αγωνιστική της φάσης των «32» του Κυπέλλου. Η ομάδα της Άμφισσας δεν έχει γευτεί ποτέ ξανά αυτή την εμπειρία, όμως ο τεχνικός, Γιώργος Κούτσης θα βρεθεί για τρίτη φορά αντιμέτωπος με τους Πειραιώτες μέσα σε έναν χρόνο.

Στις 28 Νοεμβρίου 2012 ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την τότε ομάδα του 40χρονου προπονητή, Παναχαϊκή και επικράτησε 2-0 στη φάση των «32». Στον επαναληπτικό της 19ης Δεκεμβρίου οι Αχαιοί προηγήθηκαν με τον Γκούρτσα (4'), δέχτηκαν την ισοφάριση στο 57', αλλά το ματς διεκόπη λόγω επεισοδίων, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη με 3-0 α.α.

Την πρώτη χρονιά που ο Κούτσης εργάστηκε ως προπονητής στη Football League είχε αντιμετωπίσει και τον Παναθηναϊκό (20/12/2000), με τους «πράσινους» να νικούν στον Εύοσμο τον Αγροτικό Αστέρα 1-0.

Η ΠΑΕ, τέλος, εξέδωσε ανακοίνωση και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο Champions League: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ εύχεται στον Ολυμπιακό (αντίπαλο μας στην β΄φάση του Κυπέλλου Ελλάδας) καλή επιτυχία στο σημερινό του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παράλληλα  καλή πορεία στο Champions League».

Last modified onΤρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2013 14:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep