Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αφιερωμένη στον κόσμο»

Ο Σίλβα Χουάντερσον αφιέρωσε την πρόκριση του Ηρακλή στον κόσμο της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας του «γηραιού», ο οποίος όχι μόνο σκόραρε στη διαδικασία των πέναλτι, αλλά απέκρουσε παράλληλα, σχολίασε τη δική του απόδοση στο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Τύρναβο και την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του θεσμού:

«Ο αντίπαλος σκόραρε πρώτος για αυτό και ήταν πιο δύσκολο το παιχνίδι για μας. Ευχαριστώ τον Θεό. Τα καταφέραμε και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες. Τώρα όλα είναι καλά. Ευχαριστώ τον Θεό, θέλω να ευχαριστιέμαι τη ζωή μου και τώρα όλα είναι καλά. Κάθε μέρα προπονούμαι πάρα πολύ στα φάουλ και στα πέναλτι. Προπονούμαι και ως τερματοφύλακας και ως παίκτης και για αυτό για μένα δεν ήταν κάτι πολύ δύσκολο, το να σκοράρω από το σημείο του πέναλτι.

Θέλω να το αφιερώσω σε όλους όσοι δουλεύουν στον Ηρακλή και στον κόσμο. Θέλω να αφιερώσω την πρόκριση σε όλους αυτούς. Με συγχωρείτε που δεν μιλάω ακόμη ελληνικά, σιγά-σιγά θα μιλάω ελληνικά».

Να σημειωθεί, ότι στο γήπεδο της Καρδίτσας βρέθηκε «κατάσκοπος» του Ηρακλή για να τσεκάρει την Καβάλα, που είναι ο αντίπαλος του «γηραιού» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

πηγή: bluearena.gr

 



 

 

Last modified onΔευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2013 16:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep