Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αλεξίου: «Ομάδα με μέλλον»

Ο Αλέξης Αλεξίου στάθηκε στις απουσίες τεσσάρων βασικών του παικτών λόγω μη έκδοσης των δελτίων τους και τόνισε ότι η Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι ομάδα με μέλλον.

Ο σύλλογος των Γιαννιτσών έχασε την πρόκριση στην παράταση (3-2) από τον Αιγινιακό, με τον τεχνικό της ομάδας, Αλέξη Αλεξίου, να μένει ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Ο Αλεξίου με δηλώσεις του ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι από την δική μας πλευρά, με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, πετύχαμε ένα πανέμορφο γκολ, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το προβάδισμα καθώς ισοφαριστήκαμε γρήγορα από τον Αιγινιακό. Στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν οι ισορροπίες, η ομάδα μου έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες, αλλά παρόλα αυτά κάναμε πολύ καλή προσπάθεια, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι μόνο με μακρινό σουτ μπορούσε να μπει γκολ καθώς ήμασταν πολύ καλά στημένοι αμυντικά και δύσκολα ο αντίπαλος μπορούσε να διασπάσει την άμυνα μας.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Αναγέννησης. Είμαι πολύ υπερήφανος γιατί έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Το δυστύχημα για μας ήταν ότι δεν βγήκαν τα δελτία τεσσάρων βασικών ποδοσφαιριστών και ήμασταν άτυχοι για αυτό. Έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών, η Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι μια ομάδα που έχει μέλλον και παρόν, πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα, να έρθει στο γήπεδο να την βοηθήσει με την παρουσία του. Συγχαρητήρια και πάλι».

Last modified onΚυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013 22:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep