Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δίκαιο, έστω και έτσι»

Ο Γιώργος Λάμπρου τόνισε πως ο Ηρακλής Ψαχνών άξιζε την πρόκριση και ας την πήρε στα τελευταία λεπτά της παράτασης.

«Μας έλειψαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε όλα τα φιλικά παιχνίδια και κατά κάποιο τρόπο αυτές οι απουσίες μας αποσυντόνισαν κάπως. Είχαμε καλά διαστήματα σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού και πιστεύω πως έστω και έτσι δίκαια κερδίσαμε. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα»

Στα καλά διαστήματα που είχε η ομάδα της Εύβοιας και τις απουσίες που αποσυντόνισαν κάπως την ομάδα στάθηκε ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Λάμπρου.

«Παίξαμε απέναντι σε μια καλά οργανωμένη ομάδα που έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί πίσω και να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στο γκολ. Ηταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε. Η αλήθεια είναι πως μας έλειψαν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε όλα τα φιλικά παιχνίδια και κατά κάποιο τρόπο αυτές οι απουσίες μας αποσυντόνισαν κάπως. Είχαμε καλά διαστήματα σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού και πιστεύω πως έστω και έτσι δίκαια κερδίσαμε. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

Πήρατε μια γεύση από τις δυνατές ομάδες που θα υπάρχουν σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;

«Δεν έχουμε δηλώσει πως είμαστε καλύτεροι από τους άλλους, εμείς δουλεύουμε συνεχώς και κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια που θα φανεί μέσα στο γήπεδο τι θα καταφέρουμε. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλές ανταγωνιστικές ομάδες».

Last modified onΚυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013 00:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep