Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλοι μια γροθιά»

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του συνδέσμου «Ultras Gate 3» είχε η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αποφασίστηκε άπαντες να στηρίξουν την ομάδα και να παραμείνουν ενωμένοι και δυνατοί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννησης πληροφορεί το φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι την Πέμπτη το βράδυ στα γραφεία της ομάδας μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ με τους εκπροσώπους του συνδέσμου φιλάθλων ULTRAS GATE 3.

Συζητήθηκαν μέσα σε καλό κλίμα όλα όσα αφορούν στην ομάδα, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση και διασαφηνίστηκε με κατηγορηματικό τρόπο και από τις δύο πλευρές, ότι θα συμπορευτούν για τον ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ που είναι η στήριξη και η πρόοδος της ομάδας.

Συζητήθηκαν ακόμη διάφορες προτάσεις και από τις δύο πλευρές για την καλύτερη συνεργασία και επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο πως η μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης ήταν, είναι και θα παραμένει ΕΝΩΜΕΝΗ και δυνατή.

Όλος ο κόσμος της Αναγέννησης είναι πλέον μια ΓΡΟΘΙΑ και η ομάδα μας ξεκινά ΔΥΝΑΤΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ στο νέο της ταξίδι...

ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

Last modified onΣάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2013 10:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep