Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Καλιτζάκη οι ακαδημίες

Ο Γιάννης Καλιτζάκης ανέλαβε υπεύθυνος και στις ακαδημίες του Πανηλειακού.

Τμήματα ηλικίας 5 έως 15 ετών θα λειτουργήσουν στις ακαδημίες του Πανηλειακού και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, υπεύθυνος λειτουργίας θα είναι ο Γιάννης Καλιτζάκης.

Η ομάδα του Πυργου ανέφερε: «Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ έχει ήδη αρχίσει την προσεχή Δευτέρα 9 του μήνα, με την έναρξη των μαθημάτων σε αυτήν.

Για τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσουν τμήματα ηλικίας από 5-15 ετών. Το αθλητικό κέντρο των Ακαδημιών στη Συντριάδα ανακαινίστηκε πλήρως και περιμένει τους μικρούς εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές μας και για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.Ο Πανηλειακός μέσα από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου στοχεύει στην προετοιμασία των ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν στο σύντομο μέλλον την μεγάλη ομάδα. Η λειτουργία της Ακαδημίας είναι δομημένη στη φιλοσοφία που επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Παίκτες με δημιουργικό πνεύμα, άριστο χαρακτήρα και στοιχεία ευγενής άμιλλας.

Γι αυτό αποφάσισε να συνεργαστεί με το κύριο Καλιτζάκη , από τα μεγάλα ονόματα των παλιών παιχτών του Παναθηναικού, ο οποίος θα επιβλέπει τη λειτουργία της Ακαδημίας μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων που έχει αναλάβει για τον Πανηλειακό. Μπορείτε για εγγραφές να απευθύνεστε στα τηλέφωνα των κεντρικών γραφείων του Πανηλειακού (Κολοκοτρώνη 1 4ος όροφος 26210 34649) καθώς επίσης και με την κα Μπακαλοπούλου (6977 469021). Προπονητές των ακαδημιών παραμένουν οι κύριοι Θ. Βαγγόπουλος (6977 280 804) και ο κύριος Κώστας Μπακάλης (6937 168777)».

Last modified onΤετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2013 16:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep