Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γιάρολιμ: «Κίνητρο ο Ηρακλής»

Ο Μάρεκ Γιάρολιμ αφίχθη στη Θεσσαλονίκη και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στα γραφεία του Ηρακλή.

Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του «γηραιού», προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και με την άφιξή του στα γραφεία της ΠΑΕ προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις. Μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή, τον κόσμο, αλλά και τις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Αρχικά, είπε: «Χαιρετώ τους φίλους του Ηρακλή. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα προσπαθήσω για την άνοδο της ομάδας. Σίγουρα θα είμαι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι που έχουμε για το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι μπορώ να παίξω και στο παιχνίδι Κυπέλλου. Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω και 40 με 60 λεπτά αλλά βέβαια αυτό είναι θέμα του προπονητή».

Για τη μεταγραφή του σε ομάδα της Κίνας: «Δεν μπόρεσα να συνηθίσω στους ρυθμούς της ζωής».

Για τον Ηρακλή σχολίασε: «Ξέρω τον Ηρακλή. Έχει όνομα στην Τσεχία και λόγω των ευρωπαϊκών του παρουσιών. Γνωρίζω ότι είχε προβλήματα αλλά τώρα είναι ένα υγιές σωματείο. Για μένα, το γεγονός ότι εδώ υπάρχει μέλλον ήταν μεγάλο κίνητρο. Να πάρει την άνοδο η ομάδα και να μπει σε μια καινούρια εποχή. Αυτό είναι μεγάλο κίνητρο για μένα».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από αυτόν: «Πάσες, γκολ και όπως είπα θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο, να είμαι και εγώ ένας από τους 11 που θα πάμε την ομάδα ψηλά».

Σε ό, τι αφορά στις πρώτες του εντυπώσεις για το προπονητικό κέντρο είπε: «Υπάρχουν πολλά προπονητικά γήπεδα, ωραίες εγκαταστάσεις, καλοί άνθρωποι και αυτό είναι καλό».

Αύριο, ο Γιάρολιμ θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και έπειτα θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ Ηρακλής.

πηγή: bluearena.gr

 

Last modified onΤρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2013 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep