Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς γκολ στη Ζάκυνθο

Στο 0-0 έμεινε η Ζάκυνθος με την Καλαμάτα, στο πρώτο φετινό φιλικό της ομάδας του Ιονίου ενόψει της νέας περιόδου.

Θετικά τα δείγματα γραφής της Ζακύνθου στο φιλικό με την Καλαμάτα, αν και φάνηκε ότι οι Επτανήσιοι χρειάζονται ακόμα χρόνο για να είναι έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Η πρώτη καλή φάση σημειώθηκε στο 13'. Ο Καραχάλιος έβγαλε τη συρτή σέντρα, ο Γεωργακόπουλος έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας.
Στο 21' ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Ο Κουνσόλο σούταρε, όχι όμως τόσο δυνατά για να παραβιαστεί η εστία του Κολοβούρη. Ωραία η ατομική ενέργεια του Όττα στο 41', κατά την οποία πέρασε δύο αντιπάλους, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Στο 73' ο Γιώρης σούταρε για τη Ζάκυνθο, αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 89' ο Τορεσάνι καθυστέρησε να σουτάρει και οι αμυντικοί της Καλαμάτας απομάκρυναν.

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλλο): Ξενοδόχοφ, Στασινόπουλος, Νικολόπουλος, Φωτιάς, Νομικός, Πέρελμαν, Οικονόμου, Κωτάτης, Κυριακίδης, Βυθούλκας (38΄Τορεσάνι), Κουνσόλο (38΄ Όττα).
Έπαιξαν και οι: Γιώρης, Μπίρης, Κάρδαρης, Καμπούρης, Πετράκος, Τσερκετάνι, Όντο, Σκαθαρούδης, Πιόβανο.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Κακαλέτρης): Κολοβούρης, Τσόπελας, Τριανταφυλλάκης, Καντούτσης, Αλίου, Τσιμικλής, Καραχάλιος, Ρήγας, Όβντογκ (38΄ λ. τρ. Αθανασόπουλος), Γεωργακόπουλος, Πούτσης.
Έπαιξαν και οι Καλογερόπουλος Ι., Μπλέτσας, Καλογερόπουλος Αντ., Κωνσταντόπουλος Αναστ., Κωνσταντόπουλος Αντ., Σκαρλάτος, Πάβλοβιτς, Κάνιστρας, Κακαλής, Κουρούπης, Βασιλόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κουντάνης.

Last modified onΚυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2013 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep