Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ήμασταν εξαιρετικοί»

Ο προπονητής του Πανηλειακού, Πέτρος Δημητρίου, δήλωσε ότι η ομάδα του είναι σε καλό δρόμο.

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Πανηλειακού κατά τον Πέτρο Δημητρίου, που έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης. Αρχικά ο προπονητής της ομάδας του Πύργου ανέφερε: «Προσωπικά έμεινα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση που είχαμε κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Ας μην ξεχνάμε ότι είχαμε απέναντι μας μία ομάδα από την Super League, που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί και εξασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά σταθήκαμε πολύ καλά. Είμαστε μία νέα ομάδα, που βρισκόμαστε στην αρχή μίας προσπάθειας, αλλά τέτοιες εμφανίσεις μας γεμίζουν κουράγιο και αυτοπεποίθεση για να συνεχίσουμε. Προσωπικά θεωρώ ότι ο Πανηλειακός είναι σε καλό δρόμο και κάθε ημέρα υπάρχει σταθερή βελτίωση σε όλους τους τομείς».
Συνέχισε λέγοντας: «Ιδιαίτερα στα πρώτα 45 λεπτά η εικόνα μας ήταν εξαιρετική, προηγηθήκαμε στο σκορ και γενικά σταθήκαμε πάρα πολύ καλά κόντρα στην ομάδα της Τρίπολης. Ο Πανηλειακός έδειξε ότι έχει δυνατότητες, πρέπει να τις αξιοποιήσει και ασφαλώς η δουλειά που έχει γίνει όλο αυτό τον καιρό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου και περιμένω από τον κόσμο του Πανηλειακού να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο αυτή την ομάδα και να είναι σίγουρος ότι έχει πολλές χαρές να του δώσει».
Για το σχετικό χρονοδιάγραμμα που υπάρχει: «Οι συγκυρίες το έφεραν να αρχίσουμε από τους τελευταίους την προετοιμασία, αλλά έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και θέλουμε να παρουσιασθούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Μας ευνοεί το γεγονός ότι έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες και θα προσπαθήσουμε να τις αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Last modified onΚυριακή, 08 Σεπτέμβριος 2013 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep