Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς νικητή στις Σέρρες

Εθνικός Γαζώρου και Αναγέννηση Γιαννιτσών έμειναν στο 1-1, στα γήπεδα της Ε.Π.Σ. Σερρών.

Όπως με το Βυζάντιο Κοκκινοχώμματος, έτσι και με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Εθνικός Γαζώρου αναδείχθηκε ισόπαλος. Οι δύο ομάδες, που θα αναμετρηθούν και στο πρωτάθλημα της Football League, πάλεψαν για να σημειώσουν γκολ και έμειναν στο 1-1.
Στο 42' ο Ναστέφσκι έδωσε στον Γαϊδαρτζή, αυτός με τη σειρά του πέρασε στον Σκέριαντς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 58' ο Κοσμίδης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 χάθηκε στο 61', οπότε ο Ναστέφσκι σούταρε από κοντά, για να διώξει ο Καραογλανίδης σε κόρνερ.
Λίγο πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ήρθε η ισοφάριση για τα Γιαννιτσά, όταν στο 88' ο Μοσχάκης έκανε το 1-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκας, Κοσμίδης, Νύρλος, Κουκόλης (70΄ Κωφοκώτσιος), Χατζηδημητρίου, Δέντσας (46΄ Παναγιωτίδης), Γαϊδαρτζής (77΄ Σρέντιτς), Ναστέφσκι (88΄ Κωνσταντινίδης), Παπαβασιλείου (65΄ Μεταλλίδης), Τζούριτς, Σκέριαντς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Αλέξης Αλεξίου): Κραβαρίτης, Παλάσκας, Τσιάμης, Κουρουπής, Λαμπάκης, Ιβανίδης, Μπαξεβάνος, Στεργίδης, Μπαργκά, Φόκα, Μίλιτς. Αγωνίστηκαν και οι: Καραογλανίδης, Μαγιόμπο, Αναστασίου, Χαρμάνας, Χατζόγλου, Μοσχάκης, Γιανκούλιτσα, Κάρταλ.

Last modified onΤετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2013 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep