Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λίμα: «Ένα παίκτες και κόσμος»

Ο Βίτορ Λίμα δήλωσε ότι παίκτες και κόσμος του Ηρακλή πρέπει να γίνουν ένα για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Super League.

Ο παίκτης του «γηραιού» μίλησε για την προετοιμασία του Ηρακλή, χαρακτήρισε άδικο να μην κατακτά την άνοδο ο πρωταθλητής του κάθε ομίλου και σχολίασε για τη χθεσινή (1/9) εικόνα στο φιλικό με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, της οποίας επικράτησε 2-1. Επίσης, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του τονίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, καθώς θα αρκεστεί σε θεραπευτική αγωγή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βίτορ Λίμα στον Arena 89,4:

Για την νίκη κόντρα στα Γιαννιτσά: «Τα πήγαμε αρκετά καλά. Παίξαμε για την νίκη όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Αγώνα με αγώνα η ομάδα βελτιώνεται και αυτό προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις».

Για τον τραυματισμό του: «Μόλις τελείωσα με τον γιατρό. Δεν είναι κάτι σημαντικό .Μία εβδομάδα θα κάνω μία θεραπεία».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Ηρακλή: «Είναι δύο στοιχεία η πίεση και η κατοχή μπάλας. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και τεχνική. Δουλεύουμε την πίεση ψηλά για να εκμεταλλευόμαστε τα λάθη και να βάζουμε γκολ. Στα μικρά γήπεδα αυτό δεν σε βοηθάει».

Για την κατάσταση της ομάδας : «Θα είναι 100% έτοιμος ο Ηρακλής. Η ομάδα βελτιώνεται και αυτά που λέει ο προπονητής τα βγάζουμε στο γήπεδο».

Για το μίνι πρωτάθλημα των 8 ομάδων: «Δεν είναι δίκαιο. Δεν γίνεται να δουλεύουμε όλη την χρονιά και να μην παίρνουμε την άνοδο αλλά όπως και να έχει πρέπει να δουλέψουμε».

Για τον Μπάμπα: «Στην προπόνηση έδειξε μία ποιότητα. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει και κατά την γνώμη μου θα δώσει αρκετές λύσεις».

Για το ρόστερ: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες. Στο πρώτο παιχνίδι δεν ξέραμε πως παίζουν πλέον τους μαθαίνουμε και καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον».

Τέλος για τον κόσμο: «Είναι σημαντικό να βοηθούν οι φίλαθλοι. Παίκτες και κόσμος να είμαστε ένα και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Last modified onΔευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2013 15:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep