Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Επεισόδια και διακοπή!

Μόνο φιλικό δεν ήταν το εκτός έδρας παιχνίδι του Βατανιακού με τα Λευκάδια.

Άρχισε αλλά δεν τελείωσε ποτέ! Τα Λευκάδια υποδέχτηκαν τον Βατανιακό στο γήπεδό τους, ωστόσο το φιλικό διεκόπη στο 55'. Μεταξύ των δύο ομάδων σημειώθηκαν επεισόδια και ο διαιτητής αποφάσισε να διακόψει το ματς. Στο 53' οι γηπεδούχοι σκόραραν, ωστόσο στον Βατανιακό υποστηρίζουν ότι ήταν πεντακάθαρο οφσάιντ.

Ο αγώνας είχε αρκετά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα δέκα λεππτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους να επικρατήσει ένας χαμός και να διακοπεί το παιχνίδι. Χαρακτηριστικό ότι ο Νίκος Νταντάμης αποχώρησε τραυματίας. Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί αν έχει πάθει ζημιά στο γόνατο. Η διοίκηση του Βατανιακού αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση, στην οποία θα αναφερθεί αναλυτικά στα όσα συνέβησαν. 

Λευκάδια: Παπαδόπουλος, Πίτος, Μισαηλίδης Π., Μπρέγκου, Ρίσσου, Ζαρογιάννης, Γιαουτζής, Κουκουράκης, Παρσόπουλος, Κοκόλης, Δημητριάδης. Αγωνίστηκαν και οι Έξαρχος, Καρατάσιος, Κόλα.
Βατανιακός: Κουδούνας, Νταντάμης, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Γιαπιτζής, Κουλίδης, Λαζαρίδης, Κυπαρίσσης, Γιαννούλης, Κατσαρός. Αγωνίστηκαν και οι: Μπαμπαΐτης, Γιαλαμίδης, Καρατάσιος, Χαρίσης, Γιαξής, Καθάριος, Κολαξίδης, Μπουζούκης, Ποτουρίδης, Κωστόπουλος, Τσαρούχας.

Last modified onΚυριακή, 01 Σεπτέμβριος 2013 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep