Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανακοίνωσε Μαρτσάκη

Η Επισκοπή δανείστηκε τον Στέφανο Μαρτσάκη από τον Πλατανιά.

Οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του 23χρονου επιθετικού από την ομάδα των Χανίων. Ο Μαρτσάκης έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Επισκοπής, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη μεταπήδησή του στο σύλλογο του Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέφανου Μαρτσάκη για τον επόμενο ένα χρόνο, με την μορφή δανεισμού από τον Πλατανιά Χανίων».

Ο Μαρτσάκης έχει γεννηθεί στις 24 Μαΐου του 1990 στα Χανιά και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Δόξα Παχιανών και το 2008, σε ηλικία 18 ετών μετακόμισε στην ομάδα του Πλατανιά. Με την Χανιώτικη ομάδα, πανηγύρισε όλες τις ανόδους της μέχρι και την Super League. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία και σε 3 αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας. Ενώ την σεζον 2011-12 στην Football League έπαιξε σε 23 παιχνίδια πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Προηγούμενες ομάδες:

2003-08 Δόξα Παχιανών

2008-13 Πλατανιάς

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, μίλησε στο aoepiskopis.gr: «Είμαι χαρούμενος για την μετακίνηση μου στην Επισκοπή. Είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες, με στόχους και αφού κουβεντιάσαμε με τον πρόεδρο και τον προπονητή είδα ότι οι φιλοδοξίες μου, συνάδουν με αυτές της ομάδας. Σίγουρα το ότι έρχομαι από μια ομάδα Super League με βαραίνει με ευθύνες όμως αυτό δεν με φοβίζει, είμαι πολύ δυνατός και νιώθω πανέτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω και εγώ, να πετύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι το επόμενο καλοκαίρι να επιστρέψω στην Super League ποιο έτοιμος».

Last modified onΣάββατο, 31 Αύγουστος 2013 12:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep