Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Στη σκέψη μου μόνο ο Φωκικός»

Ο Σταύρος Γεωργουσόπουλος μίλησε για την προώθησή του στην πρώτη ομάδα του Φωκικού.

Ο νεαρός επιθετικός μεταπήδησε από την ομάδα Νέων στην πρώτη και από τη νέα σεζόν υπολογίζεται από τον προπονητή Γιώργο Κούτση. Ο Γεωργουσόπουλος μίλησε για τον Φωκικό και τις φιλοδοξίες του, αλλά και την ομάδα Νέων που αποτέλεσε το σκαλοπάτι στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Aναλυτικά η συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Πού οφείλεται το πλασάρισμα της ομάδας Νέων στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας φέτος και πέρσι;

Πιστεύω πως οφείλεται στους καλούς ποδοσφαιριστές που είχε η ομάδα και πάνω από όλα στην καλή χημεία που υπήρχε στα αποδυτήρια.

Ποιά τα οφέλη που αποκόμισες προσωπικά από την συμμετοχή σου στην ομάδα Νέων;

Με τους Νέους πήρα παιχνίδια στα πόδια μου, κάτι βασικό για έναν ποδοσφαιριστή και απέκτησα και εμπειρίες. Πιστεύω με βοήθησαν να γίνω καλύτερος.

Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή;

Είναι αλήθεια ότι δεν έχουν «προσέξει» αρκετά το ποδόσφαιρο της Φωκίδας και το επίπεδο δεν είναι εκεί που θα έπρεπε. Αυτό βέβαια βελτιώνεται αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση από τις ομάδες. Με την σειρά τους οι Σύλλογοι πρέπει να εστιάσουν στα νέα παιδιά γιατί αυτά αποτελούν το μέλλον την περιοχής.

Πώς ήταν η συνεργασία σου με τον προπονητή της ομάδας Ηλ. Σορώκο;

Η συνεργασία μου με τον προπονητή του στην ομάδα νέων, Ηλία Σορώκο, που πλέον εκτελεί χρέη γυμναστή στον Φωκικό ήταν άψογη. Ποτέ δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα μεταξύ μας και μάλιστα συζητούσαμε διάφορα πράγματα, γεγονός που με βοηθούσε πολύ. Τον ευχαριστώ γιατί στο παρελθόν αλλά και σήμερα με βοηθάει να βελτιώνομαι.

«Βλέπεις» θετικά το γεγονός πως οι ομάδες στρέφονται πλέον σε ντόπια ταλέντα κυρίως λόγω της κρίσης;

Το γεγονός αυτό είναι πολύ θετικό γιατί οι ομάδες εμπιστεύονται και βοηθούν νέα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή να αναδείξουν το ταλέντο τους. Αυτοί είναι και το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πώς κρίνεις την θετική πορεία του Φωκικού στην κατηγορία;

Η πορεία του Φωκικού ήταν αρκετά καλή. Καταφέραμε να μείνουμε στην κατηγορία σχετικά νωρίς παρόλο που το πρωτάθλημα ήταν αρκετά δύσκολο με πολλούς συνεχόμενους αγώνες και δυνατούς αντιπάλους.

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου για το μέλλον;

Η αρχική μου φιλοδοξία είναι να βοηθήσω τον Φωκικό όσο πιο πολύ μπορώ και μέσα από αυτή να συνεχίσω να βελτιώνομαι και εγώ. Οι φιλοδοξίες μου βέβαια δεν σταματάνε εκεί, απλά την δεδομένη χρονική στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι άλλο εκτός από την ομάδα μου.

Πώς θέλεις να σε βρει στον Φωκικό η νέα σεζόν που ξεκινάει ποδοσφαιρικά;

Η νέα σεζόν θα ήθελα να ξεκινήσει πάνω από όλα με υγεία και μετά ελπίζω σε ό,τι καλύτερο προκύψει τόσο για τον Φωκικό όσο και για μένα προσωπικά.

 

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 18:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep