Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καθοριστική δοκιμή

Κρίσιμο είναι το φιλικό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου (18:30) για την Αναγέννηση Καρδίτσας. Κρίσιμο είναι το φιλικό της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου (18:30) για την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας θα μετρήσει τις δυνάμεις της στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου και οι άνθρωποι της γνωρίζουν πως αυτή η αναμέτρηση αποτελεί κρίσιμο τεστ για τα επίπεδα ετοιμότητας της ομάδας.

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου, ομάδα που πρωταγωνίστησε στο περσινό πρωτάθλημα και διατηρεί τους ίδιους στόχους, είναι καθοριστική για να μετρήσει η Αναγέννηση Καρδίτσας τις δυνάμεις της για τη συμμετοχή της στην Football League. Η ομάδα της Μαγνησίας έχει ενισχυθεί αρκετά και σίγουρα αποτελεί βαρόμετρο για την Αναγέννηση η απόδοση που θα έχει σε αυτή την αναμέτρηση. Οι στόχοι της ομάδας της Καρδίτσας είναι υψηλοί και θέλει να δοκιμάσει την δυναμική της απέναντι σε μια από τις ομάδες που έχουν την ταυτότητα του φαβορί και στην φετινή Football League. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18:30 την Κυριακή και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας. Οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις που έχουν δώσει οι δύο ομάδες σε επίσημα ματς έχουν τελειώσει ισόπαλες με 1-1 και 0-0.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 17:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep