Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αφήστε μας ήσυχους»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της Ζακύνθου, Στέλιος Γούναρης, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει για τη συμφωνία με τους Ιταλούς επιχειρηματίες και βάλλει κατά αυτών που υπονομεύουν την προσπάθεια που γίνεται.

Ο πρόεδρος των νησιωτών γνωστοποιεί ότι το deal έχει ισχύ για ένα χρόνο, ζητά τη στήριξη όλων στην ομάδα, με αφορμή και την έναρξη της διάθεσης των μετοχών, και ειρωνεύεται όσους υπονομεύουν την προσπάθεια και μιλούν στα καφενεία, τα τσιπουράδικα για «Ιταλούς μαφιόζους, στοίχημα, κομπίνα».

Αναλυτικά η δήλωση του Γούναρη:

«Με συμπληρωμένο το πρώτο 20ήμερο εισόδου του ΑΠΣ Ζάκυνθος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, είναι απαραίτητο ένα διάλλειμα για ενημέρωση της πολύ δύσκολης και επίπονης προσπάθειας που γίνεται στην ομάδα μας, για μια αξιοπρεπή και τίμια συμμετοχή, στο όνειρο ζωής χιλιάδων Ζακυνθινών της Φούτμπολ Λιγκ.

Ένας αγώνας τίμιος, καθάριος, χρόνων και εποχών δύσκολων με ασταμάτητα, δισεπίλυτα και ογκώδη προβλήματα, επιβραβεύτηκε με καθυστέρηση αλλά είναι πλέον γεγονός.

Η ομάδα μας ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, το καμάρι των χιλιάδων Ζακυνθινών, όλων αυτών που έχυσαν τόνους ιδρώτα από καταβολής του ποδοσφαίρου στο νησί μας για την δόξα του, βρίσκεται πλέον στη Β’ Εθνική.

Το όνειρο ολόκληρων δεκαετιών, όλων αυτών που μόχθησαν, πάλεψαν, μάτωσαν, έκλαψαν και γέλασαν για το μεγαλείο του, δεν είναι πια απατηλό, αλλά πραγματικότητα.

Οι παλιοί που έζησαν τα πέτρινα χρόνια, καμαρώνουν όλοι, όσοι κράτησαν ψηλά την σημαία του ΑΠΣ Ζάκυνθος στον ιστό της. Όλοι όσοι έβαλαν ένα λιθαράκι μικρό ή μεγάλο για να μείνει όρθια η ομάδα μας, Ζακυνθινοί και μη, την ίδια αξία έχει. Πρόεδροι, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, φροντιστές, φίλαθλοι, ΟΛΟΙ. Ο Ζακυνθιακός μας, η Ένωση, ο ΑΠΣ, η «γαλάζια νεράιδα» του Ιονίου, όπου τραγουδήθηκε από γενιές και γενιές, είναι στη Β’ Εθνική. Είναι επιτυχία όλων, ας ζήσουμε ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ας υποδεχτούμε όλοι ΜΑΖΙ τη Ζακυνθάρα μας, αρχόντισσα στη Β’ Εθνική, εκεί όπου και ανήκει.

Εκεί που πραγματικά, παρά τα μικρά-μεγάλα, αστεία-σοβαρά λάθη του παρελθόντος, που της στέρησαν όλα αυτά τα χρόνια το όνειρο. Τίποτα δεν αλλάζει τη μοίρα και η μοίρα μας πλέον γράφει «καλημέρα Β’ Εθνική, καλημέρα Ελλάδα, καλημέρα Ιστορία...». Η ζωή όμως συνεχίζεται και τα πανηγύρια πρέπει να μετατραπούν σε δουλειά.

Η ομάδα μας έχει πλέον ανάγκη όλους. Από τις 11 Αυγούστου, ο ΑΠΣ Ζάκυνθος έχει πλέον υπογράψει συμφωνία ενός έτους με την Ιταλική εταιρεία Calcio-sports, που από κοινού 50-50% «τρέχουν» το μάνατζμεντ της ομάδος στη Β’ Εθνική. Δεν υπάρχουν μυστήρια, απόκρυφα, περίεργα και παρασκηνιακά. Απλά οι Ιταλοί μας έδωσαν την τεχνογνωσία τους και εμείς τους δίνουμε το δικαίωμα της πρώτης επιλογής μεταγραφής, όποιων ποδοσφαιριστών μας κρίνουν ότι μπορούν να αγωνιστούν στο εξωτερικό.

Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Καθημερινά στα 3-5 Πηγάδια, βιώνει η ομάδα μας έναν πραγματικά καινούργιο τρόπο λειτουργίας, άγνωστο σε μας τα προηγούμενα χρόνια. Οι εξετάσεις είναι δύσκολες και ο ΑΠΣ Ζάκυνθος, πρέπει να τις περάσει. Το πρότζεκτ με την Ιταλική εταιρεία είναι πρωτόγνωρο στα ελληνικά δεδομένα. Δεν τους ζητήσαμε λεφτά και γι’ αυτό τους κερδίσαμε. Είδαν ότι έχουμε όρεξη για δουλειά, είδαν ανοιχτές προοπτικές, μικρά χρέη και δέχτηκαν την συμφωνία. Από αυτή την συνεργασία βγαίνει 100 τοις εκατό ωφελημένος ο ΑΠΣ Ζάκυνθος. Για τους νοσταλγούς του παρελθόντος υπάρχει μια απάντηση. Όποιος αγαπάει τον ΑΠΣ Ζάκυνθος, μπαίνει, συμμετέχει, βοηθάει. Ο ΑΠΣ Ζάκυνθος ανήκει στους Ζακυνθινούς. Στην διοίκηση της ομάδας, υπάρχουν μόνο Ζακυνθινοί, οι ίδιοι που τράβηξαν το κουπί τα προηγούμενα χρόνια, με αρκετές πλέον προσθήκες σημαντικών μελών της κοινωνίας μας.

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορούν οι μετοχές. Όσοι πιστοί προσέλθετε και θα ενημερωθείτε σχετικά. Τα διαρκείας ήδη κυκλοφόρησαν.

Ιταλοί μαφιόζοι, στοίχημα, κομπίνα, πάει παρέα με ουζάκι το μεσημέρι, ρετσινούλα το βράδυ και καφεδάκι το πρωί. Πάει παρέα με τα διεστραμμένα, μικρονοϊκά μυαλά, πάει στον… έξω από δω. Αφήστε μας ήσυχους.

Η Ζάκυνθος μας, το καμάρι μας, πήρε το καράβι που «σφούριζε» πολλές φορές και όποιος το άκουσε, το άκουσε. Έφυγε, ξέφυγε, ταξιδεύει. Πάμε όλοι μαζί, πάμε γερά, πάμε να ζήσουμε το όνειρο όλοι μαζί.

Υ.Γ: Τιμή και δόξα στα παιδιά και τον Προπονητή, που κράτησαν όρθια την ομάδα μας πέρυσι.

Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά αλλά και η πιο ένδοξη. Εκ μέρους όλων των Ζακυνθινών σας ευχαριστούμε.

Στέλιος Γούναρης - Πρόεδρος ΑΠΣ Ζάκυνθος».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Ιούλιος 2015 15:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep