Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διγκόζης: «Δύο προσθήκες ακόμη»

Ο Άγγελος Διγκόζης δήλωσε ότι ο Τύρναβος θα ενισχυθεί με ακόμη δύο παίκτες.

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στο χθεσινό (18/8) φιλικό με τον Αμπελώνα, στον Άρη Σοϊλέδη, στον οποίο είχαν καταθέσει πρόταση και οι άνθρωποι του συλλόγου τον περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή (υπέγραψε τελικά στη Νίκη Βόλου), αλλά απάντηση δεν έλαβαν ποτέ, ενώ σημείωσε ότι σήμερα (19/8) θα αποφασίσει για το μέλλον του υπό δοκιμή Άλεξ Ουρτάδο. Τέλος, υποστήριξε ότι ο Τύρναβος θα είναι έτοιμος με την έναρξη της Football League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άγγελος Διγκόζης:

«Στο πρώτο ημίχρονο είμαι ικανοποιημένος. Ήταν το πρώτο φιλικό, τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά έχουμε πολύ δουλειά ακόμη. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια προβληματάκια. Οι πιτσιρικάδες είναι το μέλλον της ομάδας και θα δουλέψουμε σε πάνω σε αυτά τα παιδιά και μακάρι να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στη Β’ Εθνική. Χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη κα με την έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Θα κάνουμε ακόμη δύο προσθήκες, στα αριστερά και έναν επιθετικό χαφ. Χρειαζόμαστε δύο έμπειρους παίκτες είτε από την ξένη είτε από την ελληνική αγορά. Για παράδειγμα, κάναμε συγκεκριμένη πρόταση σε Έλληνα ποδοσφαιριστή, περιμέναμε τον Σοϊλέδη μέχρι την τελευταία στιγμή και δεν μας έδωσε ούτε απάντηση».

Για τον υπό δοκιμή Ουρτάδο: «Έχω σχηματίσει εικόνα και θα αποφασίσω μέχρι τη Δευτέρα».

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 14:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep