Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έχασε στο Λασίθι ο ΑΟΧ

Η ομάδα των Χανίων γνώρισε την ήττα (2-1) στο στάδιο της Νεάπολης «Περικλής Μελιδονιώτης» από τον ΑΟΑΝ.

Ο ΑΟ Χανιά προηγήθηκε στο σκορ στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε την Τετάρτη (14/8) με τον ΑΟΑΝ. Ο Πάγκαλος βρήκε δίχτυα στο 21', ενώ είχαν και δοκάρι ένα λεπτό νωρίτερα (20΄) με τον Ζαντριά. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, ισοφάρισαν στο 69' με τον Σταυρακάκη, ενώ πήραν τη νίκη, χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 81' ο Γρηγόρης Κοκολάκης. Αυτή για την ομάδα του Αγίου Νικολάου, μάλιστα, ήταν η πρώτη νίκη, έστω ανεπίσημη για τη φετινή σεζόν, μετά την ισοπαλία 1-1 με τον Ρούβα το περασμένο Σάββατο. Τo συγκρότημα του Μουράτ Σεροπιάν, από την άλλη, έδειξε δύο πρόσωπα. Αρκετά καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, όχι όμως και στο δεύτερο. 

 

ΑΟΑΝ: Μπρόκος, Γκέγκας, Μουτάκης, Ιασωνίδης, Χρηστάκης, Καουκάκης, Κοκολάκης Γ., Μαυράκης, Λεπτοκαρύδης, Πηγιάκης, Καρνιάτης. Έπαιξαν και οι: Κασωτάκης, Φαγάς Χ., Κωστάκης, Σταυρακάκης, Δέλιος, Χατζιάι, Δήμας, Τσανάι.

 

ΑΟ Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Βαλλιάνος, Πυθαρούλης, Παπατζίκος, Τσατσαρής, Πάγκαλος, Πότσι, Ζαντριάς, Τσάτσος, Παγώνης. Έπαιξαν και οι: Μποτωνάκης, Γωνιωτάκης, Καμπλιώνης, Λουκίνας, Ταταράκης, Ζντράβγκοβιτς

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep