Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στη βάση της η Καρδίτσα

Η Αναγέννηση άφησε το Μουζάκι και επέστρεψε στη βάση της.

Από την 1η Αυγούστου μέχρι και την Τρίτη (13/8) η αποστολή της Αναγέννησης Καρδίτσας πραγματοποίησε στο Μουζάκι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Το ευχάριστο για τον προπονητή Σάκη Θεοδοσιάδη είναι ότι δεν προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού και όλα κύλησαν ομαλά.
Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση για τη φιλοξενία στο Μουζάκι, αναφέροντας: «Η διοίκηση της Αναγέννησης και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα εκφράζουν τις ευχαριστίες τους τόσο προς τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Γιώργο Κωτσό, όσο και προς τους υπεύθυνους του γηπέδου με επικεφαλής τον κ. Φάνη Στάθη για την άριστη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην ομάδα μας και όλες τις διευκολύνσεις που παρείχαν για την ομαλή διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου MOYZAKI PALLAS για τις υπηρεσίες τους που είχαν ως αποτέλεσμα την άψογη διαμονή της ομάδας μας».
Επόμενη προπόνηση για την Αναγέννηση θα γίνει την Παρασκευή (16/8), στις 17.30, ενώ την επομένη είναι το φιλικό με τον Πιερικό στο Δημοτικό στάδιο, στις 19.00.

Last modified onΤετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 17:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep