Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φεύγουν» τα διαρκείας

Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Επισκοπής.

Η ρεθυμνιώτικη ΠΑΕ έχει διατηρήσει σε χαμηλές τιμές τις κάρτες διαρκείας, ενώ υπάρχουν και προνόμια, από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας. Πάντως, η κίνηση μέχρι στιγμής κρίνεται θετική, ενώ στόχος της ΠΑΕ είναι να πουλήσει όλες τις κάρτες διαρκείας.

Η Επισκοπή ανακοινώνει:

«Η διοίκηση της ομάδας μας εκφράζει την αισιοδοξία της πως η κίνηση θα ανέβει και άλλο τις επόμενες μέρες. Για μια ακόμα χρονιά η τιμολογιακή πολιτική της Επισκοπής «κρατάει» τις κάρτες διαρκείας σε χαμηλό κόστος για τους φιλάθλους, δίνοντας τους την ευκαιρία να μη χάσουν κανένα παιχνίδι της ομάδας μας στην Football League και στο Κύπελλο Ελλάδας, και να εξασφαλίσουν για όλη την σεζόν την καλύτερη δυνατή θέση. Παράλληλα η διοίκηση έχει ως στόχο, να πουληθούν όλα τα διαρκείας ώστε να ενισχυθεί όσο περισσότερο γίνεται οικονομικά το ταμείο της ομάδας από τα έσοδα που θα προκύψουν.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο υπάρχουν 4 διαφορετικές κατηγορίες καρτών διαρκείας στην Football League:

Classic 100€

Σε μη αριθμημένες θέσεις στην θύρα 4 του ΔΑΚ Γάλλου, για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Football League και κυπέλλου Ελλάδας.

Γυναικείο 50€

Σε μη αριθμημένες θέση στην θύρα 4 του ΔΑΚ Γάλλου, για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Football League και κυπέλλου Ελλάδας.

Silver card 150€

Με την Κάρτα silver εξασφαλίζει ο κάτοχος της προνομιακή σε αριθμιμένη θέση στην θύρα 2 για την παρακολούθηση του αγώνα, πρόσβαση στο δικό της αναψυκτήριο και έκπτωση 15% στην boutique της ομάδα μας.

Gold card 200€

Με την Κάρτα Gold εξασφαλίζει ο κάτοχος της προνομιακή θέση στην θύρα 3 για την παρακολούθηση του αγώνα σε ειδικά καθίσματα, πρόσβαση στο δικό της αναψυκτήριο, έκπτωση 20% στην boutique της ομάδα μας, parking εντός γηπέδου και μία επίσημη φανέλα της ομάδας της σεζόν 2013-2014.

Extra προνόμια

Όλες οι κάρτες θα έχουν έκπτωση και προσφορές σε προϊόντα χορηγών μας.

Παιδιά κάτω των 16 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο.

Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν και τα φιλικά παιχνίδια.

Τα εισιτήρια θα ισχύουν και για τους αγώνες της Επισκοπής Β’ (U20) που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ρεθύμνου και της Επισκοπής U17 που θα αγωνίζεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υποδομών.

Σημεία πώλησης:

A) Από τα γραφεία της ομάδας, έναντι γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης».

Β) Από τα Αρτοζαχαροπλαστεία «Χωριάτικο».

Γ) Στο Γυμναστήριο «Παλμός».

Δ) Σούπερ Μάρκετ «Μανουσάκη», στην Επισκοπή.

* Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2831061631 στο what's up 6970551251.

Μια ομάδα, Ένας νομός, Όλοι μαζί…».

Last modified onΠέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 02:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep