Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μεγάλη ομάδα ο Ηρακλής»

Ο Αλεξάνταρ Σίμιτς δήλωσε ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του σε μεγάλη ομάδα και για αυτό επέλεξε τον Ηρακλή.

Ο Σέρβος μέσος τόνισε ότι επίσης ότι ο «γηραιός» θα είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Σίνισα Γκόγκιτς, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αλεξάνταρ Σίμιτς στο «bluearena»:

-Αλεξάνταρ είναι η πρώτη σου χρονιά στον Ηρακλή. Ποιες είναι οι μέχρι τώρα εντυπώσεις σου από την προετοιμασία;

«Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πολύ καλά στην προετοιμασία. Είμαστε τέσσερις ώρες στο γήπεδο, αλλά τα πάντα γίνονται για το καλύτερο αύριο της ομάδας. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να είμαστε καλά».

-Πως νιώθεις που είσαι μέλος αυτής της ομάδας που «χτίζεται» στο Μπάνσκο;

«Νιώθω πολύ καλά. Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα και τώρα μπορώ να το δω καλύτερα και με ηρεμία. Αυτό που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι να είμαι καλά, να κάνω μια καλή προετοιμασία και να παίξω ποιοτικό ποδόσφαιρο για να μπορέσω να μείνω εδώ μέχρι το τέλος της καριέρας μου».

-Πόσο εύκολο είναι να «δέσει» μια καινούργια ομάδα όπως είναι φέτος ο Ηρακλής;

«Κοιτάξτε, οι περισσότεροι παίκτες έχουν παίξει Superleague, είναι έμπειροι. Ασφαλώς και δεν είναι εύκολο να φτιάξουμε από τώρα μια ομαδάρα, αλλά έχουμε χρόνο και πιστεύω ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, θα είμαστε έτοιμοι».

-Η συνεργασία σου με τον Σίνισα Γκόγκιτς;

«Έχω δουλέψει με πολλούς και σημαντικούς προπονητές στην καριέρα μου και μπορώ να πω ότι ο Σίνισα Γκόγκιτς είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Θέλει, δουλειά, δουλειά και μόνο δουλειά, για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Το βήμα παραπάνω. Μπορεί να βοηθήσει σε όλους τους τομείς και το κάνει με το παραπάνω ακόμη και με τους μικρούς».

-Γιατί επέλεξες τον Ηρακλή για να συνεχίσεις την καριέρα σου;

«Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά αυτό που θέλω είναι να τελειώσω την καριέρα μου σε μια μεγάλη ομάδα. Δεν θέλω να αγωνιστώ σε μικρότερες ομάδες μόνο και μόνο για τα λεφτά. Θέλω να παίζω καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, για να κρεμάσω τα παπούτσια μου όπως πρέπει να τα κρεμάσω. Σε μια μεγάλη ομάδα».

-Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο;

«Ξέρω ότι ο Ηρακλής έχει φανατικό κόσμο, αλλά χρειάζεται να έχει λίγο υπομονή. Να είναι σίγουροι όλοι, θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, όπως και ο κόσμος χρειάζεται εμάς».

Last modified onΚυριακή, 11 Αύγουστος 2013 10:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep